Με κεντρικό θέμα την Αρχαία Αίγυπτο, η εταιρία παροχής λογισμικού καζίνο, Quickspin, προσθέτει το εξαιρετικό live game Golden Glyph στη συλλογή από live παιχνίδια της, επιχειρώντας να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στους live games που έχουν την ίδια θεματολογία. Δεν είναι φυσικά λίγες οι εταιρίες που έχουν λανσάρει κατά καιρούς live παιχνίδια με επιρροές από την Αρχαία Αίγυπτο, μπορούμε να πούμε ωστόσο πως στο συγκεκριμένο slot, η Quickspin τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Ταξίδι στη γη των Φαραώ

Πρόκειται για ένα live game που ξεχωρίζει για τα εντυπωσιακά γραφικά του και τους ιδιαίτερους ήχους που μεταφέρουν τον παίκτη σε μια άλλη εποχή. Στο background υπάρχει μια αρχαία πόλη της Αιγύπτου, ενώ στο βάθος υπάρχουν οι εντυπωσιακές πυραμίδες, αλλά και γιγαντιαία αγάλματα θεών. Μάλιστα ακόμη μια ιδιαιτερότητα είναι πως το συγκεκριμένο background αλλάζει ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, το οποίο αλλάζει φόντο και το παιχνίδι παίζεται στον… ουρανό. Στα σύμβολα διακρίνονται Φαραώ, αρχαία αιγυπτιακά σύμβολα, κάποιες θεότητες αλλά και το Μάτι του Ώρου, το οποίο και συμβόλιζε την προστασία, τη βασιλική εξουσία και την καλή υγεία.

Τα χαρακτηριστικά του Golden Glyph

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο συγκεκριμένο live game υπάρχει το σύστημα Cluster Pays, και όχι τα… κλασικά που βλέπετε στα άλλα live παιχνίδια. Το Golden Glyph διακρίνεται και για τη δομή του, αφού αυτή είναι 7×7. Δηλαδή, υπάρχουν 7 στήλες και 7 οριζόντιες σειρές. Το παιχνίδι είναι πλούσιο σε λειτουργίες, κάτι που γίνεται αντιληπτό στην πράξη. Η Quickspin δεν άφησε τίποτα στην τύψη, σε αυτό το… τυχερό παιχνίδι! Με την Αρχαία Αίγυπτο λοιπόν να πρωταγωνιστεί σε αμέτρητα live παιχνίδια, η Quickspin κατάφερε να περάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τη συγκεκριμένη θεματολογία στον κουλοχέρη Golden Glyph, με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό. Μέσα από την προσεγμένη δουλειά, μεταφέρει τον παίκτη σε μια άλλη εποχή, όταν και κυβερνούσαν οι Φαραώ.