Πλούτος και λάμψη είναι τα χαρακτηριστικά του κουλοχέρη Gold King  της γνωστής παρόχου λογισμικού για live παιχνίδια Play’n Go, που είναι βασισμένο στον Βασιλιά Μίδα.

Το άγγιγμα του Μίδα

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ο Μίδας ήταν γνωστός για την ικανότητά του να μετατρέπει σε χρυσάφι οτιδήποτε άγγιζε. Φημιζόταν για τη σοφία, την ευσέβεια και τα πλούτη του. Η μυθολογία αναφέρει ότι ο Μίδας ζήτησε από τον θεό Διόνυσο τη δύναμη να μετατρέπει σε χρυσάφι οτιδήποτε άγγιζε. Αρχικά ο Μίδας απέκτησε μεγάλη δύναμη από την ικανότητά του αυτή, αργότερα όμως κατανόησε τη λανθασμένη επιλογή του, όταν, ακόμα και το φαγητό που έτρωγε, γινότανε χρυσάφι, και παρακάλεσε το Διόνυσο να τον απαλλάξει από αυτό. Ο Μίδας ακούγοντας τον Διόνυσο μετέβη στον ποταμό Πακτωλό, όπου άγγιξε τα νερά του και η δύναμη του πέρασε στον ποταμό.

Η μαγεία του κουλοχέρη Gold King

Βασισμένο λοιπόν στον Βασιλιά Μίδα, το Gold King πρόκειται για ένα φανταχτερό live game,γεμάτο πλούτο και πολύ χρυσό. Το background είναι εντυπωσιακό, καθώς υπάρχει ένα δωμάτιο πλημμυρισμένο από χρυσό και αντικείμενα που λάμπουν. Ένας ήχος μυστηρίου συνοδεύει το παιχνίδι και ταιριάζει απόλυτα στο σκηνικό. Τα σύμβολα στους τροχούς περιλαμβάνουν τα κλασικά τραπουλόχαρτα με χρυσή επικάλυψη, μπάρες χρυσού, διαμαντένια φυλαχτά και χρυσά στέμματα.

Φυσικά αυτά με τη μεγαλύτερη αξία είναι ο βασιλιάς, το Ρόδο και το χρυσό στέμμα. Πρόκειται για ένα πεντάστηλο slot που διαθέτει πολλές λειτουργίες και με συνδυασμούς μπορεί να βοηθήσει τον παίκτη να φτάσει στον στόχο του. Ένα κλασικό παιχνίδι με ωραία θεματολογία, στο οποίο η  Play’n Go έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αφού το συγκεκριμένο live game είναι προσεγμένο στη λεπτομέρεια, με εντυπωσιακά γραφικά και πολλές λειτουργίες. Ένας live παιχνίδι που δεν περνάει απαρατήρητος και μια δοκιμή θα σας πείσει, αν έχετε το… άγγιγμα του Μίδα.