+19

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 16 / 06 / 2021

Go Bananas | Παίξε το φρουτάκι στο Betarades.gr

Go Bananas slot
Go Bananas
7.7
1949
96.9%
-
Go Bananas slot

Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου!

Δοκίμασε τώρα την τύχη σου και στο Betshop Casino.
Go Bananas φρουτάκι
Προοδευτικό Jackpot
OXI
Μέγιστο Bet
200
Ελάχιστο Bet
0.20
Κολώνες / Στήλες
5
Πιθανοί Συνδυασμοί
20
Free Spins
OXI
Σύμβολο Scatter
OXI
Αξιολόγηση
7.7/10
Payout
96.9%

Ο κόσμος του διαδικτυακού παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα πλούσιος και διευρυμένος. Τα φρουτάκια αποτελούν ένα απ’ τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ο χρήστης μπορεί να μεταφερθεί νοερά σε άλλες δεκαετίες, ψηφιακούς κόσμους, διάφορες περιοχές του πλανήτη, κινηματογραφικά σκηνικά, ακόμη και ζούγκλες!

Για του λόγου το αληθές, έρχεται το φρουτάκι Go Bananas της NetEnt έτσι ώστε να μας μεταφέρει σε πυκνά δάση, εκεί που οι μαϊμούδες είναι… κυρίαρχοι του παιχνιδιού!

Go Bananas: Τα χαρακτηριστικά του

Πάμε να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες το φρουτάκι Go Bananas. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πέντε τροχών και τριών γραμμών, ένα παιχνίδι με 20 lines, με ζωηρά χρώματα και τρομερό σχεδιασμό. Πρόκειται για ένα απ’ τα πλέον διαδεδομένα και δημοφιλή φρουτάκια της NetEnt, από εκείνα που ο κόσμος αγάπησε απ’ την πρώτη στιγμή. Το φρουτάκι λαμβάνει χώρα σε μια τροπική ζούγκλα με πρωταγωνιστές τους «άτακτους» πίθηκους, τα ζουμερά φρούτα και τα λαμπερά πετράδια και προσφέρει τη δυνατότητα διασκέδασης σε ένα καλοκαιρινό περιβάλλον.

Υπάρχουν γορίλες, ουρακοτάγκοι και μπαμπουίνοι, οι οποίοι πηδούν από τη μία άκρη στην άλλη, σπινιάρουν πάνω στους κύλινδρους. Στο πλάνο κάποια στιγμή θα δείτε επίσης τύμπανα, διαμάντια, τοτέμ, βιβλίο με οδηγίες για ανεύρεση θησαυρού, αλλά και διάφορα ζουμερά φρούτα όπως ανανά, μπανάνα, βατόμουρα, πορτοκάλι, αχλάδι και καρύδα! Όλα αυτά, σ’ ένα ολοκληρωτικά πράσινο σκηνικό, με πράσινο φόντο και λάστιχα κρεμασμένα στις άκρες, έτσι ώστε οι πίθηκοι απ’ τη μίαν απολαμβάνουν το παιχνίδι και απ’ την άλλη, να σας επιβραβεύουν για τις νίκες σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι συνοδεύεται από ήχους δάσους και κραυγές από γορίλες, λεπτομέρειες που προσφέρουν ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Τρομερή εμπειρία

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η δουλειά που έχει γίνει στο εν λόγω φρουτάκι είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Τα γραφικά είναι κορυφαίου επιπέδου, τα στοιχεία animation προσφέρουν μια διαφορετική νότα στο παιχνίδι και ασφαλώς η πλούσια φαντασία γίνεται αντιληπτή απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο ενασχόλησης με το παιχνίδι. Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά, το φρουτάκι είναι διασκεδαστικό και ζωντανό, «κρατάει» τον χρήστη και του προσφέρει μια εμπειρία που λίγα φρουτάκια κάνουν. Το σημείο «κλειδί» είναι η συμπεριφορά των πιθήκων, που με τις… σκανταλιές τους και το παιχνίδι τους, δείχνουν ότι ο καθένας τους διαθέτει διαφορετική προσωπικότητα.

Το Go Bananas είναι ένα παιχνίδι που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα ενασχόλησης με μια πολυεπίπεδη εμπειρία, καθώς συνδυάζονται ευχαρίστηση και καλό προϊόν. Είναι ένα πολύ smooth φρουτάκι, το animation δεν παρουσιάζει «κολλήματα», «τρέχει» πολύ ομαλά και είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο. Σε κάθε περίπτωση, αν προβληματίζεστε για το ποιο φρουτάκι να παίξετε, το Go Bananas πρέπει να αποτελέσει σίγουρα μια απ’ τις επιλογές σας!

Διάβασε επίσης