Αν είστε λάτρεις της περιπέτειας αλλά και του… τρόμου, τότε το live game της NetEnt Ghost Pirates είναι το κατάλληλο. Η NetEnt προσθέτει στην πλούσια συλλογή της από live παιχνίδια ακόμη ένα κορυφαίο και καλοσχεδιασμένο παιχνίδι που ξεχωρίζει για τη θεματολογία του και τις λειτουργίες του, επιβεβαιώνοντας ξανά πως δεν θεωρείται τυχαία μια από τις καλύτερες παρόχους στο χώρο του online live casino.

Αν σας λείπει λοιπόν η περιπέτεια και η δράση τότε ετοιμαστείτε τα ταξιδέψετε στο άγνωστο με το στοιχειωμένο live game Ghost Pirates. Αναμφίβολα το συγκεκριμένο slot έχει αρκετές ομοιότητες με την αμερικανική σειρά ταινιών φαντασίας και περιπέτειας Οι Πειρατές της Καραϊβικής, που αριθμεί συνολικά πέντε ταινίες και σε όλες πρωταγωνιστεί ο Τζακ Σπάροου, τον οποίο υποδύεται ο Τζόνι Ντεπ.

Μυστήριο και περιπέτεια στο Ghost Pirates

Πρόκειται για έναν μοναδικό κουλοχέρη, που υπόσχεται να χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού στον παίκτη. Το background προκαλεί μυστήριο και ανεβάζει την αδρεναλίνη, καθώς όπως φαίνεται υπάρχει η φουρτουνιασμένη θάλασσα και μια σκοτεινή, μυστηριώδη ατμόσφαιρα, τη στιγμή που η ομίχλη κάνει το σκηνικό ακόμη πιο… τρομακτικό. Ξεχωρίζει για τα μοναδικά του γραφικά, ενώ ο ήχος ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση. Όσον αφορά τα σύμβολα, τα σχετικά αντικείμενα (άγκυρα, κανόνι, χάρτης κτλ.) πλαισιώνονται από τέσσερις φιγούρες, οι οποίες δίνουν και το μεγαλύτερο κέρδος (Mad Monkey, Peggy Rotten, Polly και One-Eyed Ed). Διαθέτει  5 τροχούς και 3 σειρές και το βασικό σύμβολο είναι η νεκροκεφαλή που εμφανίζεται σε όλους τους τροχούς. Το συγκεκριμένο σύμβολο μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα, έτσι ώστε να δημιουργούνται κερδοφόροι συνδυασμοί.

Ξεχωρίζει για τις λειτουργίες του

Πρόκειται για ένα live game που ξεχωρίζει επίσης για τις λειτουργίες του, ενώ το ιδιαίτερο στοιχείο, βέβαια, του Ghost Pirates είναι η δυνατότητα επιλογής του παίκτη να διαλέξει μεταξύ 3, 9, 27, 81 και 243 τρόπων κέρδους. Είστε έτοιμοι για ένα ρεσάλτο; Σας γοητεύει ο κόσμος των πειρατών; Αν η απάντηση είναι θετική, η εμπείρια του Ghost Pirates της NetEnt είναι η πλέον κατάλληλη.