Τρομερές εμπειρίες προσφέρει το Game of Thrones της Microgaming, το οποίο ήρθε να προστεθεί στην ευρεία γκάμα με live παιχνίδια της εν λόγω πλατφόρμας. Ποιος δε γνωρίζει την τρομερά δημοφιλή σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον πλανήτη και θεωρείται μια απ’ τις κορυφαίες παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης;

Ποιος δεν ταυτίστηκε με κάποιον απ’ τους μεγάλους Οίκους που διεκδικούσαν τον μεγάλο θρόνο; Ποιος δεν «αγάπησε» τους πρωταγωνιστές και δε σοκαρίστηκε όταν είδε κάποιους εξ αυτών να «χαιρετούν» κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς;

Game of Thrones: Τα χαρακτηριστικά του

Πάμε να δούμε λιγάκι πιο αναλυτικά το παιχνίδι. Οι τέσσερις οίκοι του Γουέστερος (Μπαράθεον, Λάνιστερ, Σταρκ και Ταργκέριεν) σας περιμένουν στη μάχη για την κατάκτηση του Σιδερένιου Θρόνου και μπορείτε είτε να διαλέξετε πλευρά και να επιβραβευθείτε στην προσπάθεια επικράτησης επί των αντιπάλων ή να τους κερδίσετε όλους και να φτάσετε στο Σιδερένιο Θρόνο αποκλειστικά με τις δικές σας δυνάμεις. Να υπενθυμιστεί ότι αυτή η συναρπαστική εμπειρία είναι διαθέσιμη και για τα κινητά τηλέφωνα, μέσω σχετικών εφαρμογών Android και iOS.

Πρόκειται για μια απ’ τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, απ’ αυτές που έχουν αφήσει εποχή. Η Microgaming λάνσαρε το live game το 2014, όταν είχε ήδη αρχίσει να γίνεται χαμός με τη σειρά, η οποία βέβαια «απογειώθηκε» τα επόμενα χρόνια. Έχει σχεδιαστεί απ’ την Slingshot Studios, ένα ανεξάρτητο εργαστήριο που προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και υψηλού επιπέδου προϊόντα αποκλειστικά για την Microgaming.

Για την ιστορία, το Game of Thrones κατέκτησε το κοινό, αλλά και τον κόσμο των διακρίσεων. Στην παραγωγή της σειράς δόθηκαν 160 υποψηφιότητες βραβείων Emmy, οι 59 των οποίων εξελίχθηκαν σε βραβείο, όπως και εφτά υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες, με μια νίκη. Η όγδοη σεζόν έφτασε σε τεράστια νούμερα τηλεθέασης, καθώς την παρακολούθησαν 19.3 εκατομμύρια άνθρωποι μέσα απ’ τις πλατφόρμες της HBO.

Αγαπημένα αντικείμενα

Το live game αποτελείται από πέντε τροχούς και τρεις σειρές, εκεί μπορούμε να διακρίνουμε διάφορες φιγούρες τις οποίες λατρέψαμε ως τηλεθεατές, όπως και αντικείμενα που μας θυμίζουν τη δημοφιλή σειρά. Τέτοια είναι σημαίες, σπαθιά, το μεταλλικό χέρι του Τζέιμι Λάνιστερ, τις αγαπημένες κούπες κρασιού των Τύριον Λάνιστερ και Σέρσεϊ Λάνιστερ, τον Σιδερένιο Θρόνο, το μαύρο κοράκι και διάφορα άλλα.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα live παιχνίδια που μας προσφέρει η Microgaming και απ’ τα πιο δημοφιλή που κυκλοφορούν στην αγορά του online live casino.