Η NetEnt γνωρίζει καλά πως να δημιουργεί κάτι λίγο πιο διαφορετικό, αλλά απλό, διασκεδαστικό και γνώριμο. Πρόκειται για μία εταιρεία που κατάφερε να εδραιωθεί ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και δημιουργικές πλατφόρμες στο χώρο που παρέχουν software για live παιχνίδια.

Στην προκειμένη περίπτωση το Fruit Shop προσφέρει στους παίκτες αυτό ακριβώς που υπόσχεται. Το εν λόγω παιχνίδι μπορεί να διασκεδάσει τόσο τους ερασιτέχνες του είδους, όσο τους πιο έμπειρους.

Fruit Shop: Ποτέ τα φρούτα δεν ήταν τόσο νόστιμα

Στον πάγκο του Fruit Shop θα βρείτε ζουμερά πορτοκάλια, λεμόνια, καρπούζια, μήλα και σταφύλια να παρατάσσονται μπροστά στην οθόνη σε 15 γραμμές. Τα σύμβολα του παιχνιδιού είναι σχεδιασμένα με φανταχτερά και φωτεινά χρώματα που δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον για τους παίκτες, δίνοντάς τους μία αίσθηση χαράς δίχως ίχνος υποκρισίας.

Μπορεί το live game να είναι φωτεινό και με πολλά χρώματα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι απόλυτα διασκεδαστικό. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, ωστόσο θυμίζει κάτι από τους κλασικούς “live games”. Οι παίκτες μπορούν να πανηγυρίσουν μεγάλες νίκες, την ώρα που περνάνε την ώρα τους διασκεδαστικά. Μην παραξενευτείτε αν σας ανοίξει η όρεξη και τρέξετε στην κουζίνα για να φτιάξετε μία ζουμερή και δροσερή φρουτοσαλάτα, η οποία θα συνοδέψει την προσπάθειά σας να φτάσετε στην κορυφή.

Η χρήση του joker

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Fruit Shop παρουσιάζουν τα σύμβολα joker, τα οποία και μπορούν να αντικαταστήσουν άλλα σύμβολα του εν λόγω παιχνιδιού. Μπορούν να δώσουν στους παίκτες ακόμα περισσότερες πιθανότητες για πιο πολλούς νικηφόρους συνδυασμούς και πιο εύκολα και γρήγορα κέρδη. Μπορεί να εμφανιστούν στις στήλες δύο, τρία και τέσσερα. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ένας νικηφόρος συνδυασμός με σύμβολο joker, τότε το κέρδος σας θα είναι διπλό.

Όπως σε πολλά από τα νέα live παιχνίδια της, η NetEnt προσφέρει το Fruit Shop σε πολλές πλατφόρμες όπως τα android smartphones και tablets, το Iphone και το Ipad. Φυσικά και θα βρείτε τα ίδια χαρακτηριστικά, όπως και θεωρητική απόδοση 97% που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Τo Fruit Shop είναι ιδανικό για αρχάριους παίκτες, όπως και τους έμπειρους. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα απόλυτα διασκεδαστικό και απλό παιχνίδι που σίγουρα θα κλέψει την καρδιά σας.