Λατρεύεται την υγιεινή διατροφή; Αν ναι, τότε το Fruit Case αποτελεί την καλύτερη λύση. Το συγκεκριμένο live game είναι η προϊόν της κορυφαίας εταιρίας παροχής λογισμικού για online live casino NetEnt, η οποία δεν σταματάει να μας εκπλήσσει, προσφέροντας στη διάθεση του κοινού έναν κουλοχέρη διαφορετικό από τους υπόλοιπους.

Κύρια χαρακτηριστικά του Fruit Case

Το Fruit Case είναι ένα από τα live παιχνίδια με 5 στήλες και 20 νικηφόρους συνδυασμούς, ενώ το χαμηλότερο δυνατό ποντάρισμα ανέρχεται στις 0,20 μονάδες και το υψηλότερο στις 100 μονάδες. Το παιχνίδι είναι συμβατό από τη NetEnt σε  Mac, Windows και Linux. Το Fruit Case επίσης είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που διαθέτουν εφαρμογή Smart Net της Smart Range. Αυτό δίνει στους παίκτες όλη τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό άλλων παιχνιδιών Net Entertainment σε ένα μικρότερο μέγεθος αρχείου λήψης το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να μπουν πιο γρήγορα στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι διαθέτει μια φωτεινή και πολύχρωμη ατμόσφαιρα με διάφορα είδη φρούτων, μαρμελάδες, πολλαπλασιαστές και άγρια ​​σύμβολα. Το ηχητικό κομμάτι είναι επίσης καλά σχεδιασμένο και προσφέρει την κατάλληλη μουσική υπόκρουση για το παιχνίδι. Απουσιάζουν απ’ αυτό τα κλασικά σύμβολα των γραμμάτων και των αριθμών και οι φιγούρες που πρωταγωνιστούν είναι διάφορα είδη φρούτων, βαζάκια και μίξερ. Μεταξύ άλλων, συναντάμε φράουλες, πορτοκάλια, λεμόνια, αχλάδια.

Ρεαλιστικά ηχητικά εφέ, πολύχρωμα γραφικά

Μπορεί το Fruit Case να τραβά την προσοχή των παικτών με την ευχάριστη θεματολογία του, ωστόσο υπάρχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, το οποίο το κάνει ξεχωριστό και σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητο, αφού είναι ικανό να εξασφαλίσει πολλές νίκες στους παίκτες που θα επιλέξουν να το δοκιμάσουν. Μετά από κάθε νικηφόρο συνδυασμό, τα σύμβολα που τον αποτελούν «εξαφανίζονται» και αντικαθίστανται από καινούργια, τα οποία μπορούν να σχηματίσουν ένα νέο νικηφόρο συνδυασμό και ούτω καθεξής.

Συνοψίζοντας, το Fruit Case είναι ένα είναι ευχάριστο live game και εύκολο στο να το παίξει κάποιος και σε συνδυασμό με τα ρεαλιστικά ηχητικά εφέ και τα πολύχρωμα γραφικά το καθιστούν ενθουσιώδες.