Η NetEnt είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες παροχής λογισμικού στο χώρο του online live casino διαθέτοντας στο πορτφόλιο της μερικά από τα ποιοτικότερα και πιο διάσημα live παιχνίδια. Ένα απ’ αυτά είναι το Excalibur, που αναμένεται να κερδίσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό παίκτη, καθώς η NetEnt έχει προσθέσει λειτουργίες που κάνουν τον συγκεκριμένο κουλοχέρη ακόμη πιο συναρπαστικό.

Ο μύθος γύρω από το Excalibur

Το Εξκάλιμπερ , σύμφωνα με τον μύθο, ήταν ένα σπαθί το οποίο ήταν καρφωμένο σε έναν βράχο και όποιος ιππότης κατάφερνε να το βγάλει από εκεί θα γινόταν βασιλιάς της Αγγλίας. Εκατομμύρια ιππότες προσπάθησαν να βγάλουν το σπαθί από τον βράχο, ενώ συνεχώς υπήρχαν μονομαχίες για το ποιος θα το τραβήξει πρώτος. Σε μια τέτοια μονομαχία σπάει το σπαθί ενός ιππότη και αυτός διατάζει τον υπηρέτη του να του φέρει ένα άλλο. Αυτός τότε τράβηξε το Εξκάλιμπερ και το έβγαλε από τον βράχο. Ο υπηρέτης ήταν ο Αρθούρος ο οποίος έγινε ο βασιλιάς της Αγγλίας. Αρκετά χρόνια μετά ο Αρθούρος τραυματίστηκε θανάσιμα σε μάχη και ζήτησε από τον υπηρέτη του να πετάξει το σπαθί στην πιο κοντινή λίμνη. Από τα νερά της λίμνης εμφανίστηκε η κυρά της λίμνης, η νόμιμη κάτοχός του, η οποία το πήρε για πάντα μαζί της. Πιθανό να βρίσκεται στην κοντινότερη λίμνη ή ποταμό που βρίσκεται στο Λονδίνο.

Τα χαρακτηριστικά του Excalibur

Πρόκειται για ένα live game με 5 στήλες και 20 νικηφόρους συνδυασμούς. Όπως γίνεται αντιληπτό μέσα από τον συγκεκριμένο κουλοχέρη ο παίκτης έχει την ευκαιρία να κάνει ταξίδι πίσω στο χρόνο και να βιώσει την ιστορία της Αγγλίας. Εξαιρετικά γραφικά που είναι σχεδιασμένα με ακρίβεια και λεπτομέρεια, μεσαιωνικά κάστρα, ιαχές πολεμιστών και μάχες που “κόβουν” την ανάσα. Φυσικά τα ηχητικά εφέ “δένουν” άψογα με το σκηνικό και οδηγούν τον παίκτη σε μια άλλη εποχή, δίνοντας του την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Φυσικά στα σύμβολα συναντάμε τον βασιλιά Αρθούρο, τον μάγο Μέρλιν, την Κυρία της Λίμνης, τον ιππότη Λάνσελοτ, την Γκουίνεβερ και τον Μαύρο Ιππότη. Ειδική σημασία στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν το σπαθί Excalibur και το Άγιο Δισκοπότηρο. Όπως γίνεται αντιληπτό ο live παιχνίδι Excalibur υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία στον παίκτη.