Ολοένα και πιο πλούσιος γίνεται ο κόσμος του διαδικτυακού παιχνιδιού. Τα live παιχνίδια αποτελούν έναν απ’ τους διαρκώς αναπτυσσόμενους τομείς του online live casino κάτι που γίνεται αντιληπτό απ’ την ευρεία γκάμα επιλογών παιχνιδιών, που προσφέρουν τρομερές εμπειρίες. Ο χρήστης μπορεί να μεταφερθεί νοερά σε άλλες δεκαετίες, ψηφιακούς κόσμους, διάφορες περιοχές του πλανήτη και κινηματογραφικά σκηνικά. Ένα τέτοιο live game είναι το Event Horizon της Betsoft.

Event Horizon: Τα χαρακτηριστικά του

Πρόκειται για ένα απ’ τα πιο καλοστημένα live παιχνίδια, τα οποία μας μεταφέρουν στο διάστημα. Διαθέτει πέντε στήλες και 243 πιθανούς συνδυασμούς, ικανό να γεμίσει ευχάριστα τις ώρες του παίκτη. Στο Event Horizon συναντάμε τα κλασικά σύμβολα των γραμμάτων και των αριθμών, όπως επίσης το επτάρι, το κεράσι και το Bar, που αποτελούν ορισμένα από τα πλέον διαδεδομένα σύμβολα στο… χώρο.

Μπορεί να μην υπάρχουν έξτρα γύροι και σύμβολα, όμως ο παίκτης αποζημιώνεται με τα features Wild Planet και Sunc Reels. Στο πρώτο από αυτά, μιλάμε ουσιαστικά για σύμβολο όπου απεικονίζεται ένας μπλε πλανήτης, ο οποίος μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης και να συμβάλλει σε νικηφόρο συνδυασμό. Σαφώς πιο ενδιαφέρον είναι το Sync Reels Feature. Εκεί, δύο εκ των στηλών κατεβαίνουν απεικονίζοντας το ίδιο σύμβολο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νίκες, εφόσον πραγματοποιηθούν συνδυασμοί.

Θέμα ο γαλαξίας

Αυτή το αναζωογονητικό live game της Betsoft με θέμα τον γαλαξία προσφέρει 243 τρόπους για να επιβραβευτείς. Αξιοποιώντας ένα τόσο μαγευτικό θέμα για πολλούς παίκτες και με τίτλο που θυμίζει την δημοφιλής ταινία του 1997 με το ίδιο όνομα, αυτός ο live παιχνίδι έχει μια δική του ζωή – ανώτατη απόδοση και αμέτρητες ευκαιρίες για νίκη, αν και τα χαρακτηριστικά του δεν είναι τόσο περίτεχνα όσο σε άλλα live game της ίδιας εταιρείας. Εδώ, η Betsoft επικεντρώθηκε σε μια ξεκάθαρη νίκη παρά σε μια περίπλοκη σειρά από δυνατότητες και επιλογές.

Η σκηνή της δράσης σε αυτό το live game είναι τοποθετημένη σε ένα φουτουριστικό ανοιχτό χώρο, με έναν ορίζοντα να ανεβαίνει σε αποχρώσεις του μπλε, πορτοκαλί και μοβ, μια εικόνα που θυμίζει αυτό που το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο μπορεί να δει μέσα από τους φακούς. Τα εικονίδια στο παιχνίδι σχεδιάζονται επίσης με τρισδιάστατο τρόπο για να συμβάλλουν στην αφή της επιστημονικής φαντασίας και ταυτόχρονα, μερικά δροσερά κινούμενα σχέδια βαθμολογούν κάθε σκορ. Οι συνοδευτικοί ήχοι ενισχύουν επίσης το φουτουριστικό συναίσθημα, οπότε κάθε λεπτομέρεια είναι στη θέση του.