Το διαδικτυακό παιχνίδι γίνεται ολοένα και πλουσιότερο, το online live casino αρχίζει αποκτά με γεωμετρική πρόοδο πολλούς περισσότερους fans.Τα live παιχνίδια αποτελούν ένα απ’ τα πιο διαδεδομένα «καταφύγια» των παικτών στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα live παιχνίδια προσφέρουν ευρεία γκάμα χρωμάτων και αντιθέσεων, λαμπερά σχέδια και εικόνες βγαλμένες από τη φαντασία, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να βιώσει μια μοναδική εμπειρία. Ένα απ’ αυτά είναι και το Dwarven Gold.

Dwarven Gold: Τα χαρακτηριστικά του

Πρόκειται για ένα live game που ήρθε το 2010 απ’ την Pragmatic Play και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Άλλωστε, η εν λόγω εταιρεία έχει προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, τα οποία μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας. Ένα απ’ αυτά τα live παιχνίδια είναι και το Dwarven Gold, όπου βοηθούμε τους μικρούς νάνους να ανακαλύψουν τους χαμένους θησαυρούς τους.

Είναι live game που εκτός της προσπάθειας για επιβράβευση για την τσέπη μας, προσφέρει αρκετή διασκέδαση. Διαθέτει 5 στήλες και 25 πιθανούς συνδυασμούς, ένας μάλλον κοινός αριθμός στοιχείων. Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι ευχάριστος και αποτελείται κυρίως από χρυσό και πράσινο. Τα κύρια σύμβολα προέρχονται από τράπουλα και συνοδεύονται από άβαταρ καρτούνς και μικρούς χαρωπούς νάνους. Τα animations είναι εξαιρετικά και διασκεδαστικά, ειδικά τις στιγμές που εμφανίζουν τους μικρούς νάνους να πίνουν μπύρα. Το παιχνίδι προσφέρει γενικότερα πολλές συγκινήσεις και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

Όπως και στα περισσότερα live παιχνίδια, υπάρχει το κυρίαρχο σύμβολο, το οποίο είναι μια μαύρη γάτα, που κάνει έναν περίεργο θόρυβο κάθε φορά που βοηθά σε συνδυασμό. Υπάρχει επίσης η πεταλούδα, η οποία αν εμφανιστεί τρεις ή περισσότερες φορές, ο παίκτης έχει επιπλέον επιβράβευση.

Φοβερό gameplay

Γνωρίστε τους μικρούς ανθρακωρύχους και προσπαθήστε να εντοπίσετε τον τόπο όπου κρύβουν τον χρυσό τους. Το παιχνίδι θα προσελκύσει όσους παίζουν live games με το μαγευτικό gameplay, το όμορφο οπτικό ντιζάιν και τις μεγάλες νίκες!

Το Dwarven Gold είναι ένα απλό παιχνίδι, αν και ο σχεδιασμός σίγουρα είναι πολύ καλός. Αν ψάχνετε για ένα live game με άφθονες λειτουργίες, τότε αυτό ίσως να μη σας ταιριάζει.