Ολοένα και πιο πλούσιος γίνεται ο κόσμος του διαδικτυακού παιχνιδιού. Τα live παιχνίδια αποτελούν έναν απ’ τους διαρκώς αναπτυσσόμενους τομείς του online live casino κάτι που γίνεται αντιληπτό απ’ την ευρεία γκάμα επιλογών παιχνιδιών, που προσφέρουν τρομερές εμπειρίες. Ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα live παιχνίδια είναι το Divine Showdown της Play’n Go.

Divine Showdown: Τα χαρακτηριστικά του

Διαθέτει 5 στήλες, 3 γραμμές και 20 πιθανούς συνδυασμούς νίκης. Το φόντο του παιχνιδιού είναι ένας σωρός από σπαθιά, αρένες, ναούς και γκρεμούς. Μοιάζει με ένα μέρος που οι Θεοί θα μονομαχούσαν. Κάτω από το ταμπλό υπάρχει μία μπάρα που σκρολάρει οριζόντια και επιτρέπει να τοποθετηθούν πονταρίσματα από 0.20 ως 100 νομίσματα.

Στα σύμβολα υπάρχουν τα κλασικά σύμβολα της τράπουλας από το 9αρι ως τον άσο. Επίσης υπάρχει Κινέζος Θεός – μαϊμού ονόματι Γουκόνγκ, ο Ανούμπις, ο Θεός του Υπόκοσμου στην Αίγυπτο, η Θεά Αθηνά της Ελλάδας και ο Νορβηγός Θεός Θορ. Ο Θορ είναι ακριβό σύμβολο αφού με έναν του κεραυνό επιβραβεύει τον παίκτη 16 φορές το ποντάρισμά του για 5αδα. Το χρυσό wild αξίζει πάνω από 20 φορές το ποντάρισμα για μία 5αδα και αντικαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα.

Μερικοί από τους Θεούς είναι ακανόνιστοι, όπως και μερικές από τις έξτρα επιλογές του παιχνιδιού οι οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν τυχαία. Το πρώτο είναι ο Τροχός Πολλαπλασιασμού, ο οποίος εμφανίζεται για να πολλαπλασιάσει ως και 10 φορές το ποντάρισμα. Οι Θεοί επίσης εμφανίζονται σε τυχαία σημεία, ο καθένας με το δικό του χαρακτηριστικό.

«Θεϊκό» θέμα

Το θησαυρό παιχνίδι Divine Showdown έχει ένα θεϊκό θέμα – στην άκρη της αιωνιότητας, το σύμπαν έχει ευθυγραμμιστεί για να φέρει τέσσερις από τους ισχυρότερους θεούς που είναι γνωστοί μαζί για να κάνουν μάχη. Έρχεται ο Νορβηγός θεός της αστραπής (Thor), ο Κινέζος βασιλιάς μαϊμούδων (Wukong), η Ελληνίδα θεά της σοφίας και του πολέμου (Αθηνά) και ο Αιγύπτιος θεός του θανάτου (Anubis). Οπτικά, το Divine Showdown είναι εξαιρετικό όπως θα περίμενε κανείς από μια υποδοχή Play ‘N Go – θα δείτε βουνά, ναούς και οροσειρές σε ένα μείγμα εικόνων από κάθε μία από τις τέσσερις μυθολογικές εποχές.