Το Cleopatra είναι ένα από τα πιο δημοφιλή live παιχνίδια της IGT (International Gaming Technology), η οποία είναι εταιρία με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία και η οποία φημίζεται για τη δημιουργία και διανομή λογισμικού τόσο σε online όσο και σε επίγεια καζίνο.

Η φιγούρα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο εν λόγω live game δε θα μπορούσε να ήταν άλλη από την Κλεοπάτρα, την αρχαία βασίλισσα της Αιγύπτου. Έτσι, όπως είναι λογικό, ο συγκεκριμένος live παιχνίδι διαθέτει πολλά στοιχεία του αιγυπτιακού πολιτισμού. Η IGT κυκλοφόρησε πρώτο στην αγορά το “Cleopatra”, οι επιτυχίες ήταν τεράστιες και δεν έμεινε εκεί, βγάζοντας στη συνέχεια στην αγορά και το “Cleopatra plus” slot.

Για την ιστορία και λίγο πριν περάσουμε στα κύρια χαρακτηριστικά του κουλοχέρη, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κλεοπάτρα αποτέλεσε την τελευταία Φαραώ που εξουσίασε την Αίγυπτο, κυβερνώντας για 21 χρόνια. Το στοιχείο που κράτησε ζωντανό τον μύθο της Κλεοπάτρας ήταν η ομορφιά της. Επιπλέον, πολλοί ιστορικοί και ακαδημαϊκοί θεωρούν ότι αποτέλεσε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που πάτησαν ποτέ στη γη.

Cleopatra: Κύρια χαρακτηριστικά

Στα του παιχνιδιού τώρα, διαθέτει πέντε στήλες και 20 γραμμές πληρωμής, τα γραφικά του είναι πραγματικά εξαιρετικά και δίνουν την αίσθηση ενός ταξιδιού στην Αρχαία Αίγυπτο, μέσα στην έρημο και στις μυστηριώδεις πυραμίδες. Πέρα από την Κλεοπάτρα, τα υπόλοιπα σύμβολα είναι οι αρχαίοι θεοί της Αιγύπτου (Ra, Αmun, Hathor, Anubis, Bastet Aset), ενώ υπάρχουν επίσης η σφίγγα, το σκαθάρι, το μάτι του Θεού κι άλλα σύμβολα που έχουν να κάνουν με την Αίγυπτο και όλα αυτά εμφανίζονται και στις πέντε στήλες, κάνοντας πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό το παιχνίδι.

Περιβάλλον που σε ταξιδεύει, ήχοι που σε καθηλώνουν

Η φωνή της Κλεοπάτρας σε συνδυασμό με τα γραφικά του παιχνιδιού είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν για χρόνια τη γοητεία και τη δημοφιλία του. Το περιβάλλον είναι εκπληκτικό και σας ταξιδεύει, ενώ η μουσική και τα ηχητικά εφέ καθηλώνουν και γεμίζουν τον παίκτη περισσότερη ενέργεια. Συνοψίζοντας, το Cleopatra live game ψυχαγωγεί ιδανικά το κοινό του και το οδηγεί σε τόπο και χρόνο γεμάτο μυστήριο, περιπέτεια και δυνατότητα για πολλές νίκες.