Το Bubble Craze είναι ένα από τα live παιχνίδια που κυκλοφόρησε μία από τις γνωστές εταιρίες παροχής λογισμικού για online live casino IGT προσφέροντας μία αρκετά διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού σε σύγκριση με τους περισσότερους περισσότερους απλούς online live games.

Για να πετύχετε έναν συνδυασμό σε αυτό το live game, θα πρέπει να ευθυγραμμίσετε τα σύμβολα όπως στα πολύ δημοφιλή παιχνίδια Bubble Witch και Candy Crush. To Bubble Craze είναι συμβατό στους Mac υπολογιστές, ενώ η IGT έχει ακόμη μία εφαρμογή για τα κινητά, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του κοινού.

Κύρια χαρακτηριστικά του Bubble Craze

Στο Bubble Craze θα βρείτε πολύχρωμες φούσκες, τις οποίες πρέπει να ταιριάξετε σε συνδυασμούς των τριών για να κερδίσετε. Οι τροχοί δεν είναι τοποθετημένοι σε στήλες και γραμμές, όπως συμβαίνει στα περισσότερα live παιχνίδια, αλλά ο ένας δίπλα στον άλλο σε διαφορετική σειρά. Το χαμηλότερο δυνατό ποντάρισμα ανέρχεται στις 0,10 μονάδες και το υψηλότερο στις 5 μονάδες.

Τα σύμβολα εμφανίζονται από το κάτω μέρος της οθόνης και σταματούν στη θέση τους, αντί να πέφτουν από το πάνω μέρος της οθόνης ή να περιστρέφονται. Τα σύμβολα του Bubble Craze είναι κατά κύριο λόγο φούσκες διαφόρων χρωμάτων, όπως κόκκινο, πράσινο, μπλε, καφέ, μοβ, κίτρινο και πορτοκαλί, δημιουργώντας ένα άψογα διαμορφωμένο και πολύχρωμο σκηνικό. Κάποια άλλα σύμβολα που κάνουν την εμφάνισή τους είναι οι Φούσκες Μεταμόρφωσης ή οι Φούσκες Πολλαπλασιασμού.

Διαφορετική δομή, διαφορετικά χαρακτηριστικά

Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι η δομή του Crazy Bubble είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα live παιχνίδια, τότε είναι λογικό να διαφέρουν και τα χαρακτηριστικά του. Οι φούσκες «εκρήγνυνται» και τη θέση τους παίρνει μία νέα ομάδα φυσαλίδων που εμφανίζεται από το κάτω μέρος της οθόνης. Αν καταφέρετε να ταιριάξετε τέσσερις ή και περισσότερες φούσκες, τότε οι συνδυασμοί σας θα είναι θα είναι περισσότεροι και υψηλότεροι σε αξία.

Αν αποφασίσετε λοιπόν να παίξετε ένα διαφορετικό live game από τα περισσότερα online slots, τότε το Crazy Bubble αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή και πέρα από τη διασκέδαση θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους.