Το Bonanza είναι ένα από τα πιο δημοφιλή live παιχνίδια Megaways, κυκλοφόρησε από την Big Time Gaming και πέρα από διασκέδαση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τον παίκτη, προσφέροντάς στον ίδιο τη δυνατότητα για πολλές νίκες.

Κύρια χαρακτηριστικά του Bonanza

Το Bonanza με μια πρώτη ματιά είναι ένα αρκετά προσεγμένο live game. Διαθέτει έξι στήλες και προσφέρει 117.649 γραμμές πληρωμής. Επίσης διαθέτει και περιστροφές επιβράβευσης με expanding πολλαπλασιαστές. Έτσι, το παιχνίδι για το κοινό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό και δίνει σημαντικές ευκαιρίες για νίκες.

Το φόντο του εν λόγω κουλοχέρη είναι καταπράσινο και είναι ένα ορυχείο με ατμόσφαιρα Άγριας Δύσης, στην πλαγιά ενός βουνού με καλύβες και καταρράκτες να το περιτριγυρίζουν. Τα σύμβολα είναι τα κλασικά τραπουλόχαρτα (9, 10, J, Q, K, A), τα οποία εμφανίζονται πάνω σε πέτρες, ενώ υπάρχουν και τέσσερα πετράδια σε διάφορα χρώματα που σπινάρουν στους τροχούς. Το μοβ πετράδι είναι με διαφορά το πιο ακριβό σύμβολο του παιχνιδιού. Επίσης, τα ηχητικά εφέ είναι άψογα ταιριασμένα με το περιβάλλον και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα διασκεδαστικό και άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι.

Πολλοί νικηφόροι συνδυασμοί

Πάνω από τους τροχούς υπάρχει ένα κάρο, το οποίο κουβαλάει τέσσερα σύμβολα σε κάθε γύρισμα. Κάθε κάρο που υπάρχει, προσθέτει ένα ακόμη σύμβολο στους τροχούς προς τα κάτω και έτσι δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να πανηγυρίσουν μια πιθανή νίκη. Το συγκεκριμένο live game χρησιμοποιεί την Megaways παιχνιδομηχανή, ένας από τους έξι τροχούς μπορεί να περιλαμβάνει από 2 ως 7 σύμβολα, οπότε και ο αριθμός των «δρόμων» (ways) αλλάζει σε κάθε γύρισμα. Αν κάνουν την εμφάνισή τους επτά σύμβολα σε όλους τους τροχούς, τότε οι πιθανοί νικηφόροι συνδυασμοί μπορεί να φθάσουν τις 117.649.

Μετά από κάθε νικηφόρο γύρισμα, τα σύμβολα που παίζουν σημαντικό ρόλο σε μια νίκη, απομακρύνονται με έκρηξη από τους τροχούς και νέα σύμβολα παίρνουν τη θέση τους, ανοίγοντας έτσι ευκαιρίες για νέες νίκες. Με λίγα λόγια στο Bonanza η αδρεναλίνη βρίσκεται στα «κόκκινα» και κάτι μπορεί να συμβεί μέχρι και την τελευταία στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθείτε ποτέ, διότι οι πιθανοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πληρωθείτε είναι πάρα πολλοί. Γι’ αυτό λόγο, άλλωστε, το συγκεκριμένο live game βρίσκεται ψηλά στη λίστα της προτίμησης των παικτών.