Αν είστε λάτρεις των ταινιών τρόμου και της αδρεναλίνης, τότε το live game Blood Suckers της NetEnt είναι το κατάλληλο για εσάς. Πρόκειται για ένα live game με θέμα τα βαμπίρ. Μπορεί το θέμα του να μην είναι κάτι πρωτότυπο, καθώς πολλές εταιρίες έχουν λανσάρει live παιχνίδια με βρικόλακες, πρόκειται ωστόσο για ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα παιχνίδια των παικτών.

Μύθοι και πραγματικότητα

Ελάχιστοι είναι εκείνοι, που δεν έχουν ακούσει ιστορίες για βρικόλακες, δεν έχουν δει κάποια σειρά ή ταινία τρόμου ή δεν έχουν διαβάσει κάποιο βιβλίο με πρωταγωνιστές βαμπίρ. Σύμφωνα με τον μύθο τρέφονται κυρίως με αίμα, μένουν στους τάφους τους κατά την διάρκεια της μέρας και βγαίνουν απ’ αυτούς μόλις νυχτώσει, εξαιτίας της αδυναμίας τους στο ηλιακό φως. Περισσότερο γνωστές στο ευρύ κοινό είναι οι παραδόσεις των βαμπίρ στην Ρουμανία, ενώ στις μέρες μας οι σύγχρονοι ανθρωπολόγοι προσπαθούν να διαχωρίσουν τον μύθο από την πραγματικότητα και να εξηγήσουν γιατί οι παραδόσεις για τους «απέθαντους» είναι τόσο διαδεδομένες, δεδομένου πως δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη τέτοιων όντων. Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως ανά τους αιώνες οι βρικόλακες ενέπνευσαν ποιητές, καλλιτέχνες διάφορων χωρών και συγγραφείς.

Το Blood Suckers… δαγκώνει

Έτσι λοιπόν οι βρικόλακες ενέπνευσαν και τη NetEnt η οποία κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικό live game, προσθέτοντας στο πορτφόλιο της ακόμη ένα “must” live game, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως δεν θεωρείται τυχαία μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες σχεδιασμού στο χώρο του online live casino. Το Blood Suckers έχει 5 τροχούς που δίνουν 25 γραμμές, ενώ στα σύμβολα όπως είναι αναμενόμενο υπάρχουν σκοτεινές φιγούρες, βρικόλακες, σκόρδα, σταυροί και βιβλία.

Φυσικά ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, το σκηνικό μεταφέρεται σε ένα δωμάτιο γεμάτο φέρετρα, όπου ο παίκτης διαλέγει ένα απ’ αυτά, μέχρι τη στιγμή που θα επιλέξει φέρετρο με νυχτερίδες και όχι με κάποιον βρικόλακα στο εσωτερικό του. Εξαιρετικά γραφικά που συνοδεύονται από μια απόκοσμη μουσική, που προκαλεί μυστήριο και αγωνία και δίνει στον παίκτη την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική εμπειρία… τρόμου, αλλά και διασκέδασης παράλληλα.