Η iSoftbet εμπλουτίζει την γκάμα με τα live παιχνίδια της με το Beverly Hills, το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά που που συνεπήρε τους νέους της δεκαετίας του 1990.

Αυτός είναι ένας ακόμα επώνυμος τίτλος στο ενεργητικό της iSoftbet που εδρεύει στο Λονδίνο, έχοντας άδεια λειτουργίας σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη. Η εν λόγω εταιρεία παραγωγής λογισμικού για τα διαδικτυακά live καζίνο μας έχει χαρίσει κάποια από τα πλέον εντυπωσιακά live παιχνίδια των τελευταίων χρόνων.

Beverly Hills: Η σειρά που συνεπήρε νέες και νέους

Το Beverly Hills αποτελεί μία αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιούργησε ο Ντάρεν Σταρ και προβλήθηκε από τις 4 Οκτωβρίου του 1990 μέχρι τις 17 Μαΐου του 2000 στο Fox Channel. Ακολουθεί τις ζωές ενός γκρουπ φίλων στην κοινότητα του Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, από την περίοδο που πήγαιναν σχολείο μέχρι το πανεπιστήμιο κι έπειτα την ενηλικίωσή τους. Το νούμερο “90210” που ακολουθεί την ονομασία του Beverly Hills αποτελεί έναν από τους ταχυδρομικούς κωδικούς της πόλης.

Πολλοί οι νικηφόροι συνδυασμοί

Το Beverly Hills έχει πέντε στήλες, τρεις σειρές και 243 πιθανούς νικηφόρους συνδυασμούς, τα κυρίως σύμβολα του παιχνιδιού προέρχονται από την τράπουλα. Το ελάχιστο ποντάρισμα είναι οι 0,50 μονάδες και το μέγιστο οι 250 μονάδες. Παράλληλα, μπροστά από την οθόνη στροβιλίζονται οι φιγούρες των παλιών μας φίλων Μπράντον Γουόλς, Κέλι Τέιλορ, Ντέιβιντ Σίλβερ, Ντόνα Μάρτιν και Στιβ Σόντερς οι οποίοι φροντίζουν για την διασκέδαση των παικτών.

Το Beverly Hills διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και ηχητικά εφέ που θα σας βάλουν νοερά στον κόσμο της τηλεοπτικής σειράς. Στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης μπορείτε να ορίσετε το ποντάρισμά σας, έπειτα πατήστε το τριγωτικό κουμπί spin πο βρίσκεται στο κέντρο για να ξεκινήσει το σπινάρισμα. Στο δεξί μέρος αυτού υπάρχει η επιλογή Auto Spin για αδιάκοπα σπιναρίσματα.

Η iSoftbet κατάφερε να κάνει και πάλι το θαύμα της, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό live game που είναι βέβαιο πως θα σας αφήσει ικανοποιημένους και θα σας προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση μπροστά από την οθόνη σας.