Θα σας ενδιέφερε  το κυνήγι των κρυμμένων «θησαυρών» ενός χαμένου πολιτισμού στην Κεντρική; Αν ναι, τότε δεν έχει άλλη λύση από το να δοκιμάσετε το Aztec Bonanza, ένα από τα live παιχνίδια της Pragmatic Play, η οποία έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια στο χώρο του online live casino.

Κύρια χαρακτηριστικά του Aztec Bonanza

To Aztec Bonanza διαθέτει πέντε στήλες και 384 νικηφόρους συνδυασμούς.Στο κάτω μέρος της οθόνης, στα δεξιά, βρίσκουμε δύο κουμπιά (+, -) και με αυτά μπορείτε να αυξομειώσετε το όριο πονταρίσματός σας. Όταν ολοκληρώσετε  τις ρυθμίσεις που θέλετε, πατήστε το κυκλικό κουμπί με τα δύο βελάκια, οι τροχοί θα μπουν σε λειτουργία και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε και να απολαύσετε την εμπειρία αυτού του κουλοχέρη. Το χαμηλότερο δυνατό ποντάρισμα ανέρχεται στις 0,30 μονάδες και το υψηλότερο στις 150 μονάδες.

Καταπράσινο περιβάλλον, άψογα ηχητικά εφέ

Τo Aztec Bonanza τιμάει άψογα το όνομά του με τον υπέροχο σχεδιασμό του, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη αίσθηση στους παίκτες που θα επιλέξουν να το δοκιμάσουν. Στο background του παιχνιδιού υπάρχουν καταρράκτες, μία καταπράσινη ζωντανή βλάστηση, μία επιβλητική πυραμίδα και ένα τοτέμ στο φόντο. Έτσι, η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού σε ταξιδεύει σε άλλους πολιτισμούς. Στα σύμβολα των τροχών συμπεριλαμβάνονται και τα κλασικά σύμβολα της τράπουλας, όπως και 4 πετράδια. Το πιο δυνατό από τα πετράδια είναι το πράσινο.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού τα σύμβολα εμφανίζονται σε σχήμα ρόμβου. Όταν δημιουργείται ένα συνδυασμός οι γωνίες του ταμπλό που είναι καλλυμένες ραγίζουν και στο δεύτερο συνδυασμό ανοίγουν δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες για συνδυασμούς. Η κάθε γωνία με το που σπάει και φεύγει από το ταμπλό δίνει κάτι έξτρα στο παιχνίδι. Επίσης, τα ηχητικά εφέ είναι άψογα ταιριασμένα με το περιβάλλον και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα διασκεδαστικό και άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι.

Κλείνοντας, το Aztec Bonanza έχει πολλά καλά στοιχεία, οπτικά είναι εντυπωσιακό και η μουσική υπόκρουση ταιριάζει απόλυτα με το θέμα του παιχνιδιού. Αν μη τι άλλο, αξίζει να μπείτε στον εν λόγω κουλοχέρη και να τον δοκιμάσετε.