Η NetEnt έχει δημιουργήσει ένα από τα πλέον διαδεδομένα live παιχνίδια στο διαδίκτυο, το οποίο διαθέτει μία ιδιαίτερα πιασάρικη θεματολογία που μας ταξιδεύει νοερά στη Μέση Ανατολή.

Πρόκειται για το συναρπαστικό και άκρως διασκεδαστικό Arabian Nights το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ το 2008. Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, ωστόσο καταφέρνει ακόμα να μαγνητίζει τα βλέμματα πολλών παικτών.

Το Arabian Nights πηγαίνει τα παραμύθια ένα βήμα παραπέρα

Οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε με ιστορίες βγαλμένες από τη Μέση Ανατολή. Ποιος δεν γνωρίζει τις χίλιες και μία νύχτες, τον Αλί Μπαμπά με τους 40 κλέφτες, το λυχνάρι του Αλαντίν και άλλες τόσες. Η θεματολογία του Arabian Nights προέρχεται από τα συναρπαστικά αυτά παραμύθια, τα οποία πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, καθώς δημιουργεί τον δικό του μύθο. Μπροστά από την οθόνη του παιχνιδιού κάνουν παρέλαση τα παραδοσιακά σύμβολα της Ανατολής όπως οι τέντες, οι καμήλες, τα τζίνι, οι πρίγκιπες και τα λυχνάρια. Είναι σίγουρο πως θα μπείτε στο κλίμα από την πρώτη στιγμή, μάλιστα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ζεστή άμμο της ερήμου στα πόδια σας!

Αποτελεί ένα από τα παιχνίδια της NetEnt με τα πλέον όμορφα γραφικά και υπέροχες μουσικές. Φυσικά, υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης των ήχων σε περίπτωση που δεν θέλετε να σας αποσπούν την προσοχή ή παράλληλα ασχολείστε με κάτι άλλο. Το Arabian Nights αποτελείται από πέντε κυλίνδρους και δέκα γραμμές. Ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει μόνο ένα νόμισμα ανά γραμμή αντίθετα με άλλα παιχνίδια της NetEnt.

Απλό και διασκεδαστικό

Το Arabian Nights έχει απλή σχεδίαση, ωστόσο είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και ευχάριστο γοητεύοντας τους παίκτες με τη ρετρό εμφάνισή του. Είναι σχεδιασμένο για σταθερούς υπολογιστές και λάπτοπ που χρησιμοποιούν τα λειτουργικό σύστημα Windows, Mac και Linux.