Τη μεταφορά της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς 24 στο μαγικό κόσμο με τα live παιχνίδια με απόλυτη επιτυχία έκανε η πάροχος λογισμικού  iSoftBet, που δημιούργησε το ομότιτλο live game “24”.

Η βραβευμένη σειρά

Όπως προαναφέραμε ο συγκεκριμένος live παιχνίδι είναι βασισμένος στη γνωστή αμερικάνικη σειρά. Το 24 είναι μια βραβευμένη με Έμμυ και Χρυσές Σφαίρες αμερικανική τηλεοπτική σειρά, που έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου 2001. Το 24 παρουσιάζεται σε πραγματικό χρόνο, με κάθε περίοδο να παρουσιάζει 24 ώρες από τη ζωή του Jack Bauer, ο οποίος δουλεύει για μια κρυφή αμερικανική αντιτρομοκρατική οργάνωση, την CTU. Η σειρά εξελίσσεται στο Λος Άντζελες και παρακολουθεί τις πράξεις και άλλων πρακτόρων της CTU, εκπροσώπων της κυβέρνησης των ΗΠΑ και άλλων χωρών και των τρομοκρατών που σχετίζονται με την υπόθεση.

Το μυστήριο και η δράση χτυπούν κόκκινο στο “24”

Το μόνο σίγουρο είναι πως η iSoftBet έκανε εξαιρετική δουλειά στο συγκεκριμένο live game. Εντυπωσιακά γραφικά, ενώ στο background φαίνεται μια πόλη, με πολλά αμάξια στο δρόμο. Ο ήχος είναι ο κατάλληλος για το συγκεκριμένο live game και τη θεματολογία του, καθώς προκαλεί μυστήριο, με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει. Ακούγονται μάλιστα περιπολικά, αλλά και ηχητικά από την ταινία, βάζοντας τον παίκτη στο κλίμα της σειράς. Τα βασικά σύμβολα του παιχνιδιού προέρχονται από την τράπουλα (K, A, J, Q), υπάρχουν φυσικά αριθμοί, πιστόλια, στόχος και φυσικά ο πρωταγωνιστής της σειράς.

Πρόκειται για ένα πεντάστηλο live game με 10 πιθανούς συνδυασμούς, ενώ ο παίκτης μπορεί να προσαρμόσει τις γραμμές, προκειμένου να ξεκινήσει την περιπέτεια κυνηγώντας τη διασκέδαση. Είναι φυσικά πλούσιο σε λειτουργίες τις οποίες μπορεί να ανακαλύψει κάποιος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πρόκειται λοιπόν για ένα εξαιρετικό live game, με την iSoftBet να δίνει τον καλύτερο της εαυτό για τη δημιουργία του. Εντυπωσιακά γραφικά και ηχητικά εφέ, κάνουν τον κουλοχέρη 24 να μοιάζει με επεισόδιο της σειράς.