Πρώτη οριστική διακοπή στην Ευρώπη: Πρωταθλήτρια η Μπριζ στο Βέλγιο!

Ανανεώθηκε:
Βέλγιο Μπριζ

Το Βέλγιο έγινε η πρώτη χώρα που αποφάσισε να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και να ανακυρήξει πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2019/2020 την Κλαμπ Μπριζ!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κλαμπ Μπριζ ήταν πρωτοπόρος στη Βαθμολογία Βελγίου και μάλιστα με διαφορά 15 βαθμών από τη 2η Γάνδη, πριν διακοπεί η δράση λόγω της πανδημίας.

Η διοργανώτρια αρχή του βέλγικου πρωταθλήματος διαπίστωσε πως η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου έχει μεγάλο ρίσκο για τους παίκτες και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για τους συλλόγους και αποφάσισε να ανακοινώσει την οριστική διακοπή.

Το πρωτάθλημα Βελγίου έγινε το πρώτο ευρωπαϊκό που αποφασίζει την οριστική διακοπή της σεζόν, ενώ ανάλογες σκέψεις κάνουν και οι ιθύνοντες στην Ελλάδα.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη μετά από ψηφοφορία των ομάδων, αλλά θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τα αρμόδια όργανα για να επισημοποιηθεί η κατάκτηση του τίτλου από την Μπριζ.

Επίσης, η Γανδη ως 2η εξασφάλισε τη θέση της στα προκριματικά του Champions League, ενώ δεν θα υποβιβαστεί ούτε θα προβιβαστεί καμία ομάδα.