Πότε ξεκινάει ξανά η Superleague

Ανανεώθηκε:
superleague playoffs

Όπως και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έτσι και η ελληνική Superleague ανέβαλε τη δράση της λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση για λόγους ασφαλείας. Έτσι, το πρωτάθλημα αναβλήθηκε αρχικά μέχρι και τις 27 Απριλίου. Με την ημερομηνία αυτήν να έχει παρέλθει, υπάρχει μεγάλη αγωνία για τις αποφάσεις της επόμενης μέρας. Μένει να φανεί πότε και αν η Σούπερ Λιγκ θα επιστρέψει στη δράση. Τότε, όλα τα ματς θα προσφέρονται και στο στοίχημα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε ποιά είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή σχετικά με την επιστροφή της Superleague στη δράση:

Διοργάνωση Φάση Κατάσταση
Superleague Play Off / Play Out  6 Ιουνίου (Επίσημο)

Σούπερ Λιγκ: Τότε αρχίζει

Το ελληνικό πρωτάθλημα λοιπόν, έχει φτάσει στη φάση των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ. Δύο πολύ σημαντικές διαδικασίες, με τα πλέι-οφ να κρίνουν μεταξύ άλλων και τον πρωταθλητή. Η λίγκα συνεδρίασε και η πλειοψηφία των ομάδων ήταν υπέρ της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι σύλλογοι επέστρεψαν σιγά-σιγά στις προπονήσεις τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Τώρα λοιπόν, οι υπεύθυνοι επεξεργάστηκαν όλα τα δεδομένα και κατέληξαν σε μια ημερομηνία για την επιστροφή της Superleague. Είναι στις 6 Ιουνίου. Οι ομάδες έχουν συμφωνήσει σε αυτό και η κυβέρνηση έδωσε επίσης το «ΟΚ»!

Την Πέμπτη 27 Μαΐου η Λίγκα θα συνεδριάσει, με τηλεδιάσκεψη. Τότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι άουτ. Επίσης, θα οριστούν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ