*16η αγωνιστική
*Στον Α’ γύρο: Σλόβαν Λίμπερετς – Παρντούμπιτσε 2-1
*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο
*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ
*Αήττητη παραμένει η Παρντούμπιτσε στα πέντε πιο πρόσφατα εντός με αντίπαλο τη Σλόβαν Λίμπερετς (3-2-0).
ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από την Σίγκμα Όλομουτς εκτός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 78′ και όλα τελείωσαν δέκα λεπτά αργότερα με την αποβολή παίκτη της σε πέναλτι από το οποίο δέχτηκε το δεύτερο γκολ (88′). Οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια στο φινάλε, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ένας παίκτης για κάθε ομάδα.
Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μπάνικ Οστράβα, η Παρντούμπιτσε έβαλε τέλος στο αήττητο των τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα. Το πήγε στην δύναμη και τον τσαμπουκά με αντίπαλο την Σίγκμα Όλομουτς, αλλά δεν δικαιώθηκε και ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Στάθηκε αξιόμαχα, αλλά στο τέλος υπέκυψε στην ανωτερότητα της γηπεδούχου.
Σίγουρα βελτιωμένη στα χέρια του Γιαν Τρουσίλ, ο οποίος την έβγαλε από την τελευταία θέση και την έχει επαναφέρει στο κόλπο της παραμονής. Τιμωρημένοι οι Λούρβινκ και Μαχούτα, που αποβλήθηκαν στο ματς με την Όλομουτς. Τραυματίες οι Αλιγιάγκιτς, Κονέτσνι, Μάσεκ και Νταρμοβζάλ.
Στατιστικά
*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal
*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ
ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ
Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-0 την Καρβίνα εντός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς (9′) και στιγμές αργότερα η αντίπαλος έμεινε με δέκα (13′). Τρία γκολ μέχρι την ανάπαυλα (29′, 39′, 43′) και άλλα δύο στο τελευταίο δεκάλεπτο (83′, 90+2′), συνέθεσαν το μωσαϊκό του αγώνα.
Με ψυχολογία πήγε στην διακοπή η Σλόβαν Λίμπερετς, αφού μετά το επιβλητικό πέρασμα από την έδρα της Σλοβάτσκο (0-3) σκόρπισε και την φορμαρισμένη Καρβίνα στο «U Nisy». Το 6-0 διαμορφώθηκε σε μεγάλο βαθμό χάρη στο αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκόμισε από πολύ νωρίς.
Οι δύο αυτές νίκες έφεραν την απαιτούμενη ηρεμία στην Λίμπερετς και την έφεραν και πάλι σε τροχιά πλέι οφ. Τραυματίες οι Ζίμπα, Γκάμπριελ, Κναπίκ και Ρίζεκ, αμφίβολος ο έμπειρος Μάσοπουστ.
Στατιστικά
*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G
*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ