Πάμε στοίχημα ότι το TikTok κινδυνεύει με… κουβά;

Ανανεώθηκε:
τικ τοκ στοιχημα

Το TikTok έχει κατακτήσει τον πλανήτη, μεταφορικά σίγουρα, ενδεχομένως και κυριολεκτικά. Τους τελευταίους μήνες, όμως, οι Αρχές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Καναδά, έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να περιορίσουν, αν όχι να απαγορέψουν παντού, την πρόσβαση στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος είναι πως φοβούνται ότι τα δεδομένα των χρηστών δεν είναι ασφαλή στην – κινεζικών συμφερόντων – εφαρμογή.

Θα αγοράσει ο Elon Musk το TikTok;
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευκός Οίκος στις 27 Φεβρουαρίου ενημέρωσε τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες ότι έχουν περιθώριο 30 ημερών για να διαγράψουν το TikTok από κάθε κυβερνητική συσκευή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Βρετανία, η Γαλλία, ο Καναδάς, έχουν απαγορεύσει, επίσης, την ύπαρξη της εφαρμογής σε “επίσημες” συσκευές τους. Στις 4 Απριλίου, η Αυστραλία έγινε η τελευταία από τις χώρες που επέβαλε τη σχετική απαγόρευση, ενώ στην αχανή Ινδία έχει απαγορευθεί από το 2020, μαζί με άλλες 59 εφαρμογές κινεζικής προέλευσης.

Στις ΗΠΑ, μάλιστα, εκεί όπου μαίνεται η… κύρια μάχη του “πολέμου” το TikTok έχει απαγορευτεί και σε ορισμένα πανεπιστήμια, με τα δίκτυα του Wi-Fi να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε αυτό! Στη Μοντάνα, παράλληλα, ψηφίστηκε νομοσχέδιο για να απαγορευτεί η πρόσβαση της εφαρμογής σε ολόκληρη την επικράτεια της Πολιτείας!

Φυσικά, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος τεράστιες γνώσεις γεωπολιτικής και υψηλής διπλωματίας για να αντιληφθεί ότι αυτό που ενοχλεί κυρίως στο TikTok αποτελεί το γεγονός ότι είναι… Made In China. Η Δύση ανησυχεί ότι η ByteDance, η εταιρεία που δημιούργησε και “τρέχει” την εφαρμογή, συλλέγει δεδομένα δισεκατομμυρίων χρηστών, ενώ υπάρχει η… υποψία, αν όχι βεβαιότητα, ότι η Κίνα χρησιμοποιεί το TikTok για να παραπληροφορεί και να κάνει προπαγάνδα.

Θα απαγορευθεί το TikTok στις ΗΠΑ;
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ, όμως, είναι αν μία – δημοκρατική – κυβέρνηση μπορεί να απαγορεύσει τη χρήση μίας εφαρμογής. Μέχρι στιγμής, η πλειοψηφία των όποιων απαγορεύσεων στη Δύση, έχουν εφαρμοστεί εκεί όπου η Διοίκηση έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει την πρόσβαση στην εφαρμογή από τα δίκτυα και τις συσκευές της. Από εκεί και πέρα, η ολική απαγόρευση, θεωρείται ότι θα βρει σημαντικά νομικά εμπόδια προκειμένου να εφαρμοστεί. Ποτέ, βέβαια, μη λες ποτέ…

Και εδώ έρχονται οι… δαιμόνιες, σε επιχειρηματικό επίπεδο, στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα να αποδείξουν ότι είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση! Στη Stoiximan, για παράδειγμα, υπάρχουν τρεις αγορές σχετικά με την τύχη του TikTok!

Η πρώτη, αν θα απαγορευτεί στις ΗΠΑ μέχρι την 31η Μαΐου. Όσοι… ψηφίζουν ΝΑΙ “πληρώνονται” σε απόδοση 4.00 σε περίπτωση που δικαιωθούν. Η δεύτερη, αν οι ΗΠΑ θα κάνουν τη ρελάνς, θα ρίξουν το… κάστρο από μέσα και μία εταιρία από τις ΗΠΑ αποκτήσει μέχρι το τέλος του 2023 το TikTok! Εδώ το ΝΑΙ προσφέρεται σε απόδοση 3.00! Για το τέλος κρατάμε το καλύτερο, ή και όχι. Το ενδεχόμενο να αγοραστεί από το Elon Musk το TikTok μέχρι το τέλος του 2023, παίζεται σε απόδοση 10.00!

Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν και το ερώτημα είναι αν τα χειρότερα τα έχουμε μπροστά μας!

τικ τοκ αποδοσεισ