Ο Μπόρις Κλέιμαν είναι τερματοφύλακας. Η ομάδα του είναι ο Βόλος ΝΠΣ.


Ο Βόλος ΝΠΣ έχει μπει πολύ δυναμικά στις μεταγραφές και θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ρόστερ του. Τελευταίο απόκτημα για τους Θεσσαλούς, είναι ο Μπόρις Κλέιμαν. Ο λόγος για έναν Ισραηλινό τερματοφύλακα. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο 29χρονος φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Μάλιστα, αγωνίζεται και στην εθνική ομάδα του Ισραήλ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ:

“Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Ισραηλινού τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν.

Ο Μπόρις Κλέιμαν τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην κυπριακή Ένωση Παραλιμνίου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μπειτάρ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Τέλος Αβίβ και Χάποελ Σαμπά.

Ο Μπόρις Κλέιμαν έχει μια συμμετοχή με την Εθνική ανδρών του Ισραήλ και 20 συμμετοχές στην U21 της χώρας του”.

Μπόρις Κλέϊμαν: Το Who is Who

Ο Μπόρις Κλέϊμαν γεννήθηκε στην Ουκρανία, στις 26 Οκτωβρίου του 1990. Παρόλα αυτά, η καταγωγή του είναι από το Ισραήλ. Εκεί ξεκίνησε και την ποδοσφαιρική του καριέρα. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Χάποελ Τελ Αβίβ. Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να παίξει στην ομάδα και παραχωρήθηκε δανεικός. Το 2014 υπέγραψε συμβόλαιο στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία έκατσε για τέσσερα χρόνια. Εκεί ουσιαστικά έκανε το «ξεπέταγμά» του. Έτσι, τον είδαν από την Κύπρο και τον απέκτησε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Παρέμεινε για δύο χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο, και κατέγραψε 48 συμμετοχές. Τώρα, έρχεται στην Ελλάδα για να δείξει ότι είναι ένας αξιόλογος τερματοφύλακας. Θέλει να πάρει τα γάντια του Βόλου ΝΠΣ… σπίτι του!

https://www.youtube.com/watch?v=feNbzP40C8Q