Δήμος Μπαξεβανίδης αγωνίζεται ως αμυντικός. Ομάδα του είναι ο Απόλλων Σμύρνης.


O Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει το μεταγραφικό του μπαράζ ενόψει της επιστροφής του στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ 1. Ο Δήμος Μπαξεβανίδης είναι και επίσημα παίκτης της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, με την οποία υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δήμου Μπαξεβανίδη. Γεννημένος στις 14 Απριλίου 1988, αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Ξάνθη και Δόξα Δράμας”

Δήμος Μπαξεβανίδης: Το Who Is Who

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1988 στην Κομοτηνή. Ξεκίνησε την ποδοσφαρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ξάνθης και το 2007 μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Από το 2008 ως το 2011 έπαιξε ως δανεικός στη Δόξα Δράμας, όπου έκανε 50 συμμετοχές και σκόραρε 1 γκολ. Από το 2011 και μετά αποτελούσε βασικός στέλεχος της άμυνας των “Ακριτών”. Με την Ξάνθη αγωνιζόταν κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές και ως αριστερός οπιστθοφύλακας. Έχει πραγματοποιήσει 179 συμμετοχές στο επίπεδο της Super League και δίνει την απαραίτητη εμπειρία στην άμυνα του Απόλλωνα.