Ο Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς είναι επιθετικός και η ομάδα του είναι ο Βόλος.


Κάτοικος Βόλου θα είναι από εδώ και στο εξής ο Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς. Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός που αγωνιζόταν πέρσι με τη φανέλα της Καβάλας, συμφώνησε σε όλα με τον Βόλο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις σερβικές Ράντνικ, Μπράτσσβο και Σπάρτακ Σουμπούτιτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: “Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Σέρβου επιθετικού Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς. Ο Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Καβάλα όπου σε 25 αγώνες σημείωσε 8 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις σερβικές Ράντνικ, Μπράτσσβο και Σπάρτακ Σουμπούτιτσα. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς στην οικογένεια της”.

Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς: Το Who is Who

Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα το 2017, όπου έμεινε για μια σεζόν. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Μπάτσκα και Μπράτστβο Πριγκρέβιτσα, από την οποία αποκτήθηκε ως ελεύθερος στη συνέχεια και αγωνίστηκε με τη φανέλα της τη σεζόν 2018-2019. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Ράντνικ Σουντούρλιτσα, με την οποία πραγματοποίησε 56 εμφανίσεις και σημείωσε έξι τέρματα από το 2019 έως το 2021. Το 2022 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας, με την οποία είχε 25 συμμετοχές και οκτώ τέρματα. Από εδώ και στο εξής ο Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Βόλο.