Ο Μπαγκούς Καφί αγωνίζεται ως επιθετικός και η ομάδα του είναι ο Αστέρας Τρίπολης.


Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης έως το 2023 είναι και επίσημα ο Ινδονήσιος επιθετικός Μπαγκούς Καφί. Ο 20χρονος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Γιονγκ Ουτρέχτης, ενώ έχει συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες της Ινδονησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: “Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ινδονήσιο ποδοσφαιριστή, Amiruddin Bagus Kahfi Alfikri. Γεννημένος στις 16 Ιανουαρίου 2002 στην πόλη Magelang της Ινδονησίας, ο Amiruddin Bagus Kahfi Alfikri αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 88 για τη φανέλα του”.

Μπαγκούς Καφί: Το Who is Who

Γεννημένος τον Ιανουάριο του 2002 στην πόλη Magelang της Ινδονησίας, ο Μπαγκούς Καφί ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες των Φρενζ Γιουνάιτεντ, Chelsea Soccer School και Μπαρίτο Πουτέρα. Τον Φεβρουάριο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με την Ουτρέχτη μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και τον Αύγουστο του 2021 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στην Τέλσταρ. Πλέον ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2023.