«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO»: Αναστασίου, Γιακουμάκης, Νταμπίζας και Κρμέντσικ έρχονται αυτό το Σ/Κ στον ΑΝΤ1

Ανανεώθηκε:
ant1-dt

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 σας βάζει στο κλίμα με την εκπομπή «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO 2020», με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιώργο Λιώρη. 

Η δράση συνεχίζεται αυτό το Σάββατο 15 Μαΐου στις 13:45. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, θα κινηθεί στους ρυθμούς της μεγάλης γιορτής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μαζί με τον πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, Γιώργο Γιακουμάκη, ενώ θα προβληθεί και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Κριστιάν Καρεμπέ για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Την Κυριακή 16 Μαΐου στις 13:45 θα είναι καλεσμένος ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Νίκος Νταμπίζας, ενώ ο Τσέχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μίκαελ Κρμεντσικ, μιλάει στον ΑΝΤ1 για το όνειρό του να αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση. Παράλληλα, θα προβληθεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Αγγλία, που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Euro.

Σύσσωμο το αθλητικό δυναμικό του σταθμού θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και τις εξελίξεις από το Euro 2020 με την έγκυρη υπογραφή του ΑΝΤ1. Μη χάσεις στιγμή!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:45.

Παρουσίαση: Αντώνης Καρπετόπουλος – Γιώργος Λιώρης

Αρχισυντάκτης: Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Σκηνοθέτης: Αλέξης Βούλγαρης

Συντακτική ομάδα: Λίτσα Ιωάννου, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής, Τερέζα Κουίκ, Νίκος Τζουάννης, Αποστόλης Λάμπος

Διευθυντής Παραγωγής : Κώστας Μιχαηλίδης