Νομιμοποιείται το στοίχημα και στο Πουέρτο Ρίκο

Ανανεώθηκε:
στοίχημα Πουέρτο Ρίκο

To Πουέρτο Ρίκο έκανε ένα ακόμη βήμα προς τη νομιμοποίηση του στοιχήματος μετά από ένα χρόνο που πέρασε το αρχικό σχετικό νομοσχέδιο. Ξεκινά μία περίοδος διαβούλευσης 30 ημερών όσον αφορά το στοίχημα και το ρυθμιστικό σχεδιασμό του σε συνεργασία με την Gaming Laboratories International (GLI).

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κυβερνήτης της ανεξάρτητης αμερικάνικη περιοχής, Ρίκο Ροσέγιο Νεβάρες επικύρωσε τη νομοθεσία τον Ιούλιου του 2019, λίγο πριν παραιτηθεί μετά από ένα σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με σχόλιά του για μέλη του προσωπικού του.

Αυτό το έτος έχουν γίνει ήδη σημαντικές αλλαγές σε ένα εν δυνάμει ρυθμιστικό πλαίσιο για το στοίχημα. Ο Χάιμε Άλεξ Ιρισάρι, διευθυντής τυχερών παίγνιων στο συμβούλιο τουρισμού της χώρας, παραιτήθηκε τον Απρίλιο, πριν η νέα κυβερνήτης Γουάντα Βάσκες Γκαρσέντ προσλάβει τον Χοσέ Κόρντοβα και τον Κρίστομπαλ Μέντες για να επιβλέψουν το νέο πλάνο σχετικά με το στοίχημα.

Η GLI κλήθηκε στη συνέχεια σε ρόλο συμβούλου για την ανάπτυξη των στοιχηματικών ρυθμίσεων, τον περασμένο Μάιο.

Οι ρυθμίσεις που αναπτύχθηκαν με τις συμβουλές της GLI περιλαμβάνουν 7% φόρο επί του τζίρου για τις επίγειες στοιχηματικές και 12% για τις online στοιχηματικές. Οι υπηρεσίες fantasy θα φορολογούνται με 12% επί των εσόδων από τις εγγραφές.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ