Νέο ρεκόρ για το στοίχημα με 16,2 δισ. $ στη Νέα Υόρκη

Ανανεώθηκε:
στοιχημα online
Photo Credits: pixabay

Η Νέα Υόρκη σημείωσε άλλο ένα νέο ρεκόρ στην πρώτη της χρονιά που έχει νόμιμο αθλητικό στοίχημα.

Το Empire State, η μεγαλύτερη αγορά αθλητικών στοιχημάτων για κινητά στις ΗΠΑ, ανέφερε 1,62 δισ. $ σε πονταρίσματα τον Δεκέμβριο. Ανεβάζοντας το σύνολο στα 16,2 δισ. $ για το 2022.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νέα Υόρκη ξεκίνησε τα νόμιμα αθλητικά στοιχήματα για κινητά τον Ιανουάριο του 2022. Τον πρώτο μήνα, η πολιτεία ανέφερε επίσημο συνολικό ποσό για πονταρίσματα στα 1,6 δισ. $. Ο αριθμός έθεσε το ρεκόρ ενός μήνα για οποιαδήποτε πολιτεία. O Δεκέμβριος του 2022 ήταν ο 10ος μήνα που η Νέα Υόρκη ξεπέρασε το όριο του 1 δισ. $.

Τα ρεκόρ οδήγησαν σε ισχυρά έσοδα για τη Νέα Υόρκη και τις στοιχηματικές εταιρίες της. Περιλαμβάνονται σε αυτές, μεταξύ άλλων, τις DraftKings, FanDuel, BetMGM και Caesars.

Οι στοιχηματικές εταιρίες στη Νέα Υόρκη απέφεραν ακαθάριστα έσοδα 1,4 δισ. $ το 2022. Ενώ η πολιτεία ανέφερε 693 εκ. $ σε κρατικά φορολογικά έσοδα, που θα διατεθούν για τη δημόσια εκπαίδευση.

Το ρεκόρ κρατικών φορολογικών εσόδων είναι το αποτέλεσμα του υψηλού φορολογικού συντελεστή της Νέας Υόρκης για τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες. Κάθε πάροχος αθλητικών στοιχημάτων υποχρεούται να πληρώσει φορολογικό συντελεστή 51% στο κράτος για 10 χρόνια. Ο μέσος φορολογικός συντελεστής στις ΗΠΑ είναι 19%.

Nέες αγορές

Την 1η Ιανουαρίου 2023 το Οχάιο ξεκίνησε το αθλητικό στοίχημα. Είναι νόμιμο πλέον σε άλλες 35 πολιτείες, από τότε που το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ πέρασε το νόμο το 2018.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Ελέγχου Καζίνο του Οχάιο ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να λάβει μέτρα κατά των BetMGM, Caesars και DraftKings για παραβίαση του νόμου σχετικά με τη διαφήμιση.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

👉 Στο Betarades.gr, το Νο1 site για το παμε στοιχημα βρίσκεις καθημερινά:

✍️ Προγνωστικά στοιχήματος
⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τένις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι ΟΠΑΠ
🥇 Στοιχηματικές εταιρίες
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση