ΝΒΑ: Η δράση δεν θα σταματά αν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού

Ανανεώθηκε:
στοίχημα ΝΒΑ

Η δράση στο NBA διακόπηκε ακαριαία όταν διαπιστώθηκε το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού με πρωταγωνιστή τον Ρούντι Γκομπέρ. Αυτό δεν αναμένεται να ξανασυμβεί όταν επανεκκινήσει η σεζόν στις ΗΠΑ. Κορυφαίες αποδόσεις για τους αγώνες του NBA βρίσκουμε στην bet365.

O Γάλλος σέντερ των Γιούτα Τζαζ ήταν το πρώτο θύμα του ιού και μόλις έγινε γνωστό η σεζόν διακόπηκε άμεσα! Η καραντίνα παραμένει σε ισχύ στις ΗΠΑ, τουλάχιστον στις περισσότερες πολιτείες της χώρας, αλλά το NBA αναζητά τη συνταγή για να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Οι διοικούντες της λίγκας είναι αποφασισμένοι να μη αφήσουν τη σεζόν να πάει χαμένη και φαίνεται πως είναι διατεθιμένοι όταν συνεχιστεί η δράση να μη την ξαναδιακόψουν σε περίπτωση που υπάρξει και πάλι κάποιο κρούσμα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ζυμώσεις στο μαγικό κόσμο του NBA συνεχίζονται και η λίγκα εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το πως μπορεί να συνεχιστεί η σεζόν 2019/2020. Το ρίσκο είναι μεγάλο σύμφωνα με την κατάσταση στη χώρα, αλλά η επιθυμία για συνέχιση της δράσης καθολική. Αναμένουμε εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες.