Μουντιάλ 2022: Ρεκόρ πονταρίσματος στο στοίχημα

Ανανεώθηκε:
στοιχημα-μουντιαλ2022

Ένα από τα πιο πετυχημένα Παγκόσμια Κύπελλα όλων των εποχών, αναμένεται να είναι αυτό του Κατάρ, που σύμφωνα με τους ειδικούς θα σπάσει κάθε ρεκόρ πονταρίσματος στο στοιχημα μουντιαλ.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Το Μουντιάλ 2022 είναι σίγουρα μια διοργάνωση διαφορετική από κάθε προηγούμενη και όχι μόνο γιατί διεξάγεται για πρώτη φορά στην ιστορία του τουρνουά τον χειμώνα. Η ανάθεση της διοργάνωσης από το Κατάρ έφερε μεγάλες αντιπαραθέσεις και πολλοί ήταν εκείνοι που τέθηκαν ανοιχτά κατά της διοργανώτριας αρχής. Κάποιοι από τους λόγους είναι η καταχρηστική μεταχείριση των μεταναστών εργαζομένων, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η δίωξη των LGBT ατόμων.

Παρά το μποϊκοτάζ και τις αντιδράσεις, σύμφωνα με έρευνες το Μουντιάλ 2022 αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ πονταρίσματος στο στοίχημα. Έρευνα μάλιστα στην Αμερική δείχνει ότι 20,5 εκατομμύρια ενήλικες θα στοιχηματίσουν ένα οποιοδήποτε ποσό σε έναν από τους αγώνες του Μουντιάλ 2022 και υπολογίζεται ότι ο συνολικός τζίρος αναμένεται να ξεπεράσει τα 1,8 δισ. Δολάρια.

Φυσικά το συγκεκριμένο ποσό δεν αναμένεται να ξεπεραστεί κατά πολύ, μιας και η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι τεράστιο, σε μια χώρα που μέχρι πρότινος το online αθλητικό στοίχημα δεν είχε νομιμοποιηθεί.

Την ίδια στιγμή και για την Ευρώπη οι έρευνες δείχνουν ότι θα έχουμε ρεκόρ πονταρισμάτων. Στα παιχνίδια του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, ο κάθε αγώνας είχε μέσο όρο πονταρίσματος 2,1 δισ. Ευρώ, ένα ποσό που αναμένεται να ξεπεραστεί. Σύμφωνα με τη Sportradar στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας τα στοιχήματα ξεπέρασαν 136 δισ. ευρώ.

Μείνε συντονισμένος στο Betarades.gr! Εδώ βρίσκεις οτιδήποτε θέλεις για παμε στοιχημα

Με το Betarades.gr έχετε στο… κινητό σας ολόκληρο το Μουντιάλ 2022 👇

🏆 Μουντιάλ 2022 Πρόγραμμα
⚽️ Προγνωστικά Μουντιάλ
📊 Βαθμολογία Μουντιάλ
Μουντιάλ Διασταυρώσεις
📝 Μουντιάλ Κριτήρια Ισοβαθμίας
🎯 Μακροχρόνια Μουντιάλ
✍️ Μουντιάλ Στοίχημα – Αποδόσεις
👕 Μουντιάλ Ομάδες
🎧 Μουντιάλ Podcast