Μουντιάλ 2022: 10 συλλήψεις για παράνομο στοίχημα αξίας 223 χιλ. $

Ανανεώθηκε:
μουντιαλ 2022 στοιχημα ειδησεις

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με το Παγκόσμιο Κύπελλο! Στο Betarades.gr βρίσκεται καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα Μουντιαλ για να πάτε ταμείο.

Στη Μαλαισία, πάντως, η αστυνομία συνέλαβε 10 ύποπτους για συμμετοχή σε παράνομα στοιχήματα στο Μουντιάλ!

Μακροχρόνια Στοιχήματα Μουντιάλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ύποπτοι, ηλικίας μεταξύ 22 και 43 ετών, πιστεύεται ότι είναι μπουκ στην πόλη Τζοχόρ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της πολιτειακής αστυνομίας Ντάτουκ Καμαρούλ Ζαμάν Μαμάτ. Η αξία των στοιχημάτων συνολικά έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο RM (223.214 $).

«Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης μετρητά ύψους 9.730 RM και 10 τηλέφωνα, καθώς και κάρτες SIM και ένα σημειωματάριο που περιείχε ύποπτα στοιχήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022», είπε ο Μαμάτ.

«Όλοι οι ύποπτοι θα προφυλακιστούν. Η υπόθεση διερευνάται σύμφωνα με την Ενότητα 6 (3) του νόμου περί στοιχημάτων του 1953, η οποία προβλέπει πρόστιμο που δεν υπερβαίνει τα 200.000 RM και φυλάκιση όχι μεγαλύτερη από πέντε χρόνια εάν καταδικαστεί».

«Η επιτυχία αυτής της επιχείρησης είναι σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα πληροφοριών καθώς και καταγγελιών που ελήφθησαν από το κοινό», πρόσθεσε ο Μαμάτ. Επιπλέον, κάλεσε τους πολίτες με πληροφορίες για παράνομες δραστηριότητες στοιχηματισμού να τις αναφέρουν στην αστυνομία.

Κράτα αυτήν τη σελίδα στο κινητό σου! Έχει ό,τι σου χρειάζεται για ολόκληρο το Μουντιάλ

Διάβασε επίσης στο betarades.gr:

🏆 Μουντιάλ 2022
⚽️ Προγνωστικά Μουντιάλ
📊 Βαθμολογία Μουντιάλ
✍️ Μουντιάλ Στοίχημα – Αποδόσεις
👕 Μουντιάλ Ομάδες
🎧 Μουντιάλ Podcast