Μειωμένος ο τζίρος στα πρακτορεία

Ανανεώθηκε:
πρακτορείο οπαπ

Τα πρακτορεία και τα καταστήματα τυχερών παιγνίων άνοιξαν και πάλι τις πύλες τους στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όμως σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ο τζίρος των πρώτων ημερών είναι 50% κάτω σε σχέση με το διάστημα πριν την καραντίνα. Αναμενόμενα βέβαια ο τζίρος είναι πεσμένος, αφού οι επιλογές για στοίχημα είναι ελάχιστες. Μέσα στα καταστήματα η εξυπηρέτηση γίνεται με διαφορετικό τρόπο και όλοι πρέπει να τηρούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντός των καταστημάτων έχουν απομακρυνθεί πλέον καρέκλες και τραπεζάκια, καθώς απαγορεύεται οι πελάτες να παραμένουν εντός του καταστήματος. Δίπλα από τα ταμεία που γίνεται η κατάθεση των δελτίων υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές για την τήρηση της απόστασης ασφαλείας ενώ οι πελάτες εισέρχονται ένας-ένας εντός του καταστήματος για την κατάθεση των δελτίων τους. Επίσης, πάνω στους πάγκους των καταστημάτων τυχερών παιγνίων υπάρχουν παντού αντισηπτικά υγρά και προειδοποιητικά μηνύματα για τους πελάτες που αφορούν τους κίνδυνος για την μετάδοση του κορονοϊού.

« Ζούμε μια άλλη πραγματικότητα. Οι περισσότεροι πελάτες ρίχνουν το δελτίο τους και μετά κάθονται υποχρεωτικά έξω. Με τα νέα δεδομένα μπήκε ένα τέλος και στις τακτικές παρεούλες που μαζεύονταν εδώ κάθε πρωί και βράδυ εντός του καταστήματος για να σχολιάσουν την αθλητική επικαιρότητα ή να παρακολουθήσουν αγώνες σε συνδρομητικά κανάλια. Όλη αυτή η κατάσταση έχει επιφέρει μια πτώση του τζίρου κατά 50%, χθες, πρώτη μέρα που ανοίξαμε τα καταστήματα μας», τόνισε στον 9.84 ο κ. Κώστας  Γαλάζιος, ιδιοκτήτης καταστήματος τυχερών παιγνίων.

Να σημειωθεί επίσης ότι λόγω των απαγορευτικών μέτρων δεν επιτρέπεται στους πελάτες να παίξουν ηλεκτρονικούς «live games» μιας και απαγορεύεται η παραμονή των πελατών εντός του καταστήματος. Επίσης, σε πολλά καταστήματα τυχερών παιγνίων υπάρχουν τοιχοκολημμένα δίπλα από την είσοδο πιστοποιητικά μικροβιοκτονίας.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πηγή: athina984.gr