Μεγάλη ήττα για τον Φιλ Γκαλφόν στο πρώτο Galfond Challenge!

Ανανεώθηκε:
poker phil galfond

Ο Φιλ Γκαλφόν ελπίζει ότι θα… προσελκύει πολύ κόσμο στην online πόκερ πλατφόρμα του, ονόματι Run It Once, ως αποτέλεσμα του Galfond Challenge, διότι χρειάζεται μεγάλη προμήθεια για να ανακάμψει από τη μεγάλη ήττα που δέχθηκε. Βέβαια υπάρχει ακόμη δρόμος για να ανακάμψει απέναντι στον “VeniVidi1993” και σε άλλους challengers που θα ακολουθήσουν, όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά για τον διάσημο επαγγελματία παίκτη πόκερ.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Galfond και ο VeniVidi 1993 ξεκίνησαν τη μονομαχία τους στο τέλος του προηγούμενου μήνα. Έπαιξαν heads up για 11 μέρες σύνολο. Από τις 11 ημέρες ο Γκαλφόν βγήκε κερδισμένος μόλις τη 1! Έχασε συνολικά 569,164 δολάρια απέναντι στον πρώτο του διεκδικητή μέσα σε 7,583 παρτίδες.

Οι όροι της αρχικής πρόκλησης είναι τα 25,000 χέρια σε PotLimit Omaha με blinds στα 100/200$. Επίσης υπάρχει και ένα συνοδευτικό στοίχημα μεταξύ των δύο παικτών. Όταν τελειώσουν τα 25,00 χέρια ο νικητής θα κερδίσει ένα έξτρα ποσό των 200,000$. Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να παραιτηθεί οποιαδήποτε στιγμή, αλλά αν το πράξουν θα χάσουν το έξτρα στοίχημα. Αν τα πράγματα συνεχιστούν να πηγαίνουν τόσο άσχημα για τον Γκαλφόν, ίσως αρχίσει τις σκέψεις να παρατήσει το εγχείρημα.

Το challenge αυτό διεξάγεται στο Run It Once και μεταδίδεται σε live stream από το twitch. Ο κύριος στόχος του event, εκτός από την ψυχαγωγία , είναι να τραβήξει την προσοχή στην πλατφόρμα Run It Once και να προσελκύσει περισσότερους παίκτες.

Ο Γκαλφόν, παρά το άσχημο ξεκίνημα, διατηρεί μία αισιόδοξη προσέγγιση. Λίγες μέρες μετά το ξεκίνημα του challenge, συγκεκριμένα μετά την 7η μέρα ανήρτησε στο λογαριασμό του στο twitter το εξής:

“Μία ακόμη μέρα με χασούρα για μένα στο πρώτο Galfon Challenge. Πολλοί δείχνετε ανήσυχοι για μένα. Παρακαλώ να μην είστε. Το να κυνηγάς τις απωλειές σου σε οδηγεί στην πλήρη αποτυχία. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακτήσω τα χρήματα που έχω χάσει ως τώρα μέσα σε μία βδομάδα. Η προσπάθεια να ρεφάρεις είναι σαν να προσπαθείς να σταθείς τυχερός”

Ο στόχος του πλέον είναι να αρχίσει να έχει κέρδη σε σταθερή βάση από δω και πέρα βαδίζοντας στο μέλλον.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ