+58

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 03 / 07 / 2022

Μεγάλη ένταση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Μαρινάκης Σαββίδης ένταση

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην τηλεδιάσκεψη της Super League, με το Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαπολύει φραστική επίθεση κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Στον πρόεδρο του Ολυμπιακού απάντησε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι ομάδες της Super League ετοιμάζονται να μπουν σε ρυθμό προπονήσεων για την πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος. Κορυφαίες αποδόσεις για τους αγώνες στην Ελλάδα βρίσκουμε στην bet365.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα όταν πήρε τον λόγο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, που ανέφερε πως: «Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό», κάνοντας λόγο για… λεκέδες από πλευράς Δικεφάλου.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου παρενέβη, λέγοντας: «Σας παρακαλώ, δεν είναι παρών ο κ.Σαββιδης…», με τον Μαρινάκη να απαντάει:

«Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του Skype, είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ.Γκαγκατσης που κάνει τη βρώμικη δουλειά. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Εμείς πληρώσαμε όλους μας τους φόρους στο ελληνικό δημόσιο χωρίς να μας χαρίζουν εκατομμύρια ευρώ φόρων και προστίμων. Δεν καταδικαστήκαμε με τρεις αποφάσεις. Ούτε έχουμε αγοράσει την Ξάνθη και ελέγχουμε και άλλη ομάδα. Αυτοί είναι οι λεκέδες. Αν δεν τους θεωρείτε λεκέδες συνεχίστε να μπαίνετε με όπλα στα γήπεδα και να αγοράζετε ομάδες».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών και άνοιξε… πυρ, λέγοντάς του: «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης.

«Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του. Ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε τα χρέη που κληρονόμησε και ετοιμάζει γήπεδο με ίδια κεφάλαια».

Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε ότι: «Μπορούμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις 5-6 Μαΐου χωρίς χρήση εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων και αποδυτηρίων. Εμείς θα συναινέσουμε σε αποφάσεις που θα βοηθήσουν άλλες ομάδες έστω κ αν χάσει χρήματα ο Ολυμπιακός. Λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: sdna.gr

Δημήτρης Βασιλάκος
Ο Δημήτρης Βασιλάκος γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος βρετανικής σχολής ΜΜΕ, με μεταπτυχιακό στο marketing, το οποίο έμεινε στο ράφι, αφού το μυαλό του ήταν στα σπορ και το στοίχημα. Ενεργός στα κουπόνια από το πρώτο που κυκλοφόρησε το Γενάρη του 2000, με αξέχαστες νίκες και αναπόφευκτους “κουβάδες”. Διαβαστερός σε... Διαβάστε Περισσότερα
Δημήτρης Βασιλάκος

Διάβασε επίσης

Betsson Quiz* για τον 1 χρόνο Betsson!

Η Betsson γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της στην Ελλάδα και σας γεμίζει δώρα με ένα ξεχωριστό Quiz*. Απαντώντας...