Λευκορωσία: Γιατί είναι το μοναδικό ενεργό πρωτάθλημα στην Ευρώπη;

Ανανεώθηκε:
λευκορωσία ποδόσφαιρο

Από τότε που η πανδημία του κορωνοϊού έχει αναβάλλει όλα τα αθλητικά γεγονότα στην Ευρώπη το Πρωτάθλημα Λευκορωσίας έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή στο στοίχημα, αφού είναι η μοναδική λιγκα στην ήπειρο που διεξάγεται κανονικά. Σε κανονικές συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση οι παίκτες στοιχήματος να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όμως πλέον είναι η μοναδική λύση. Γιατί όμως οι Λευκορώσοι είναι οι μοναδικοί που παίζουν ακόμη μπάλα και μάλιστα με φιλάθλους στις κερκίδες;

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα Λευκορωσίας για την ακρίβεια ξεκίνησε εν μέσω πανδημίας και έχουν παιχτεί ήδη δύο αγωνιστικές. Στο ντέρμπι της πρωτεύουσας το περασμένο Σάββατο ανάμεσα στη Ντινάμο Μινσκ και τη Μινσκ το γήπεδο ήταν κατάμεστο με 3,000 φιλάθλους. Πως γίνεται όμως αυτό ενόσω σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη εφαρμόζεται καραντίνα;

Έχει να κάνει με τον ισχυρογνώμονα Πρόεδρο της χώρας, τον Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από ΜΜΕ της Δύσης, ως “ο τελευταίος δικτάτορας της Ευρώπης”.

Ο Λουκασένκο πιστεύει ότι όλος ο πλανήτης αντιδρά υπερβολικά στον κορωνοϊό. Δηλώνει ότι δεν είναι κάτι σημαντικό και ότι μπορεί να ιαθεί με λίγα σφηνάκια βότκα και σάουνα!

“Ο κόσμος έχει τρελαθεί με τον κορωνοϊό. Αυτή η ψύχωση έχει καταστρέψει εθνικές οικονομίες σε όλο τον πλανήτη.” δήλωσε ο Λουκασένκο στους Times του Λονδίνου.

“Δεν πρέπει να υπάρχει πανικός. Πρέπει να δουλεύετε, ειδικά τώρα, στα χωριά. Οι γεωργικές δουλειές θα γιατρέψουν τους πάντες. Τα χωράφια γιατρεύουν τους πάντες” είπε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας στους πολίτες της χώρας.

Και οι επίσημες συμβουλές του Λουκασένκο για την αντιμετώπιση του ιού;

“Πηγαίνετε στη σάουνα. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα θα σας κάνει καλό. Όταν βγείτε από τη σάουνα, όχι μόνο να πλένετε τα χέρια σας, αλλά να καθαρίζετε και το μέσα σας με 100 ml βότκα!”

Πολλοί πιστεύουν ότι πλέον το ζήτημα της πανδημίας έχει γίνει θέμα υπερηφάνιας για τον πρόεδρο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι αυτός είναι σωστός και ο υπόλοιπος πλανήτης λάθος, με κόστος ζωές ανθρώπων.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ