Κάρσον: Έχασα τα χρήματα για το δώρο της κόρης μου στο στοίχημα!

Ανανεώθηκε:
τρεβορ καρσον

Σε αποκαλύψεις σχετικά με το πρόβλημά του με τον τζόγο προχώρησε ο Τρέβορ Κάρσον. Ο τερματοφύλακας από τη Βόρεια Ιρλανδία, παραδέχτηκε ότι ο εθισμός του ήταν τόσο μεγάλος, που έφτασε στο σημείο να χάσει τα χρήματα που είχε κρατήσει για να πάρει δώρο γενεθλίων στην κόρη του!

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από το τελευταίο στοίχημα που έπαιξε, ωστόσο συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο πρόβλημά του, προκειμένου να μην τον επηρεάσει ξανά.  “Νομίζω ότι συνειδητοποίησα το πρόβλημα που είχαν αρκετό καιρό πριν σταματήσω πραγματικά”, δήλωσε στην εκπομπή Good Morning Ulster. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι έφτασε τόσο χαμηλά σε μία περίοδο, ώστε την ημέρα των γενεθλίων της κόρης του, έχασε τόσα πολλά χρήματα, που είναι απομείνει με 200 λίρες,

“Ήταν αρκετά για να της κάνω ένα ωραίο δώρο ή να την κεράσω ένα γεύμα. Παρόλα αυτά, έπαιξα τα τελευταία χρήματά μου, προκειμένου να τα κάνω 1.000 λίρες μέσα σε μισή ώρα, αυτή ήταν η νοοτροπία μου. Τα έχασα όλα και δεν είχα χρήματα ούτε για να βάλω βενζίνη και να οδηγήσω μέχρι το Νιουκάστλ (εκεί έμενε η κόρη του).

Θυμάμαι να κάθομαι μέσα στο αυτοκίνητο και να λυγίζω. Ο τζόγος είχε τέτοια επιρροή επάνω μου, που τον έβαλα πάνω από την κόρη μου. Είχα φτάσει πλέον στον “πάτο” και το είχα συνειδητοποιήσει. Δύο ημέρες αργότερα επισκέφθηκα για πρώτη φορά μία δομή απεξάρητησης και έκτοτε δεν έχω παίξει ξανά.

Ο Κάρσον υπολογίζει ότι την περίοδο της “έξαρσης” του εθισμού του, μπορεί να έπαιζε ακόμη και 30.000 λίρες σε διάστημα δύο μηνών, ενώ το πρόβλημά του έγινε ακόμη μεγαλύτερο μετά από τη διάλυση του πρώτου του γάμου.

“Τελείωνα την προπόνηση και το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να πάω αμέσως σε ένα γραφείο στοιχημάτων. Έφτασα στο σημείο οι υπάλληλοι των πρακτορείων να μου φέρνουν το φαγητό και το τσάι μου. Καθόμουν όλη την ημέρα εκεί και έφευγα μόνο όταν έκλειναν. Ήμουν εκτός ελέγχου.

Εκείνη την περίοδο ο γάμος μου είχε διαλυθεί και προφανώς με επηρέασε. Η πρώην γυναίκα μου έλεγχε σε κάποιο βαθμό το πόσα έπαιζα, καθώς είχαμε κοινό λογαριασμό. Μετά το διαζύγιο όλα άλλαξαν και ήμουν ανεξέλεγκτος”.

Ο Τρέβορ Κάρσον αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Σκωτία με τη φανέλα της Σεντ Μίρεν, και στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από Μάδεργουελ και Νταντί Γιουνάιτεντ, ενώ αγωνίστηκε και με πολλές ομάδες των “μικρών” κατηγοριών στην Αγγλία.