Καλιφόρνια: Πήρε αναβολή η νομιμοποίηση του στοιχήματος

Ανανεώθηκε:
στοίχημα καλιφόρνια

Δύο χρόνια μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ, με την οποία άνοιξε η πόρτα για νομιμοποίηση του στοιχήματος σε όλες τις πολιτείες, πολιτικά συμφέροντα και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις έχουν οδηγήσει την Καλιφόρνια σε αδιέξοδο, με την τελευταία προσπάθεια να αποδεικνύεται άκαρπη στο νομικό κομμάτι.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ το στοίχημα έχει νομιμοποιηθεί  σε πάνω από 20 πολιτείες στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένων της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσι και του Όρεγκον, οι προσπάθεις για άνοιγμα της βιομηχανίας  απέτυχαν ξανά στην Καλιφόρνια, όπου φυλές γηγενών αμερικάνων έχουν μεγάλη επιρροή και διαχειρίζονται πάνω από 60 καζίνο. Οι φυλές είναι αντίθετες στη νομιμοποίηση και ανταγωνίζονται για το πως θα μοιραστεί η μεγαλύτερη στοιχηματική αγορά της χώρας.

Σύμβουλοι του Κυβερνήτη Γκάβιν Νιούσομ προσπάθησαν να συμβιβάσουν τις ενδιαφερόμενες πλευρές, αλλά αυτή την εβδομάδα ο Γερουσιαστής Μπιλ Ντοντ δήλωσε ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, ώστε να δημιουργήθεί μία υποψηφιότητα για αθλητικό στοίχημα μέχρι το Νοέμβριο, που είναι η προθεσμία για φέτος. Άρα η νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Καλιφόρνια “παγώνει” για ένα χρόνο.

“Δεδομένων των προθεσμιών για να δημιουργήσουμε την υποψηφιότητα μέχρι το Νοέμβριο και του αντίκτυπου του Covid19 στην κοινωνία μας, δεν μας επιτράπηκε να ολοκληρώσουμε το νομοσχέδιο φέτος” δήλωσε με επίσημη ανακοίνωσε ο Ντοντ και πρόσθεσε. “Παραμένει για εμάς πολύ σημαντικό θέμα η νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Καλιφόρνια. Θέλουμε να το βγάλουμε από τις “σκιές” και να παράξουμε έσοδα για την πολιτεία μας”

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ