Καινοτομίες της Sportradar για να εντοπίζουν στημένα παιχνίδια οι στοιχηματικές

Ανανεώθηκε:
ποδοσφαιρο στοιχημα αγωνες

Mια πρωτοποριακή πρωτοβουλία ξεκινάει η Sportradar για να καταπολεμήσει τα στημένα παιχνίδιαΠρόκειται για την κορυφαία παγκόσμιας εταιρία αθλητικής τεχνολογίας, που παρέχει λύσεις για την ακεραιότητα των αγώνων σε πάνω από 150 αθλητικές ομοσπονδίες, πρωταθλήματα, αρχές επιβολής του νόμου και κρατικές αρχές.

Ανακοίνωσε πλέον επίσημα την έναρξη του Sportradar Integrity Exchange. Ενός δικτύου που επιτρέπει στις στοιχηματικές εταιρίες να εντοπίζουν και να αναφέρουν ύποπτες δραστηριότητες, ως το επόμενο βήμα στην προσπάθεια ανακάλυψης χειραγωγημένων ματς.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Integrity Exchange επιτρέπει στους παρόχους να έχουν πιο ενεργό ρόλο στην καταπολέμηση των στημένων αγώνων και να βοηθούν περισσότερο από την πλευρά τους. Παρέχεται, μάλιστα, χωρίς κόστος και είναι η πρώτη επίσημη σχετική πρωτοβουλία της Sportradar από κοινού με τους μπουκ.

Συγκεκριμένα, το Integrity Exchange δίνει τα παρακάτω εργαλεία στις στοιχηματικές εταιρίες:

  • Ένα αμφίδρομο κανάλι με μια ομάδα ειδικών σε θέματα ακεραιότητας για την ανταλλαγή σχετικών πληροφοριών και την έκφραση ανησυχιών.
  • Αποκλειστικές πληροφορίες βάσει δεδομένων σχετικά με την παγκόσμια κατάσταση των στημένων αγώνων, καθώς και μηνιαίες και τριμηνιαίες αναφορές με πληροφορίες και αναλύσεις.
  • Μια συνεδρία με έναν ειδικό ακεραιότητας και πρόσβαση σε διαδικτυακή εκπαίδευση, για παράδειγμα διαδικτυακά σεμινάρια. Αυτά καλύπτουν τρία θέματα: την καταπολέμηση στημένων παιχνιδιών, τη θεωρία των χειραγωγημένων αγώνων και την ακεραιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Μια ετήσια έκθεση, που περιλαμβάνει παγκόσμιες τάσεις για στημένα παιχνίδια, αναλύσεις για περιοχές και αγορές, αθλήματα που χειραγωγούνται και τύπους αγώνων που είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sportradar Integrity Services, Αντρέας Κράνιτς, δήλωσε:

«Καλούμε τους παρόχους να ενισχύσουν τη συμβολή τους στον αγώνα κατά των στημένων παιχνιδιών. Το Sportradar Integrity Exchange αποτελεί βασικό μέρος του οράματός μας για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων.

Ακολουθεί το σύστημα παρακολούθησης στοιχημάτων Universal Fraud Detection System (UFDS) για αθλητικούς οργανισμούς που λανσάραμε δωρεάν πέρσι.

Σημαίνει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά από διαφορετικές πτυχές του κλάδου. Είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος και το επόμενο βήμα στη στρατηγική μας για την καταπολέμηση του αυξανόμενου προβλήματος των στημένων ματς».

Ποια είναι η Sportradar

Η Sportradar είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της αθλητικής ακεραιότητας. Έχει εντοπίσει περισσότερους από 6.600 ύποπτους αγώνες τα τελευταία 17 χρόνια.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδική μονάδα της είναι η Sportradar Integrity Services, μια διεθνής ομάδα εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων. Δουλειά τους είναι να παρέχουν αναλύσεις για περίεργα μοτίβα στοιχηματισμού με τυχόν ύποπτους αγώνες που αναφέρονται σε συνεργάτες.

Κατά τη διάρκεια του 2021, η Sportradar Integrity Services εντόπισε 903 ύποπτες αθλητικές αναμετρήσεις παγκοσμίως. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθούν 65 κυρώσεις που υποστηρίχθηκαν από τα στοιχεία της εταιρείας.