Ιταλία: Αβεβαιότητα για την gaming βιομηχανία λόγω της καραντίνας!

Ανανεώθηκε:
Ιταλία αναβολές

H Κυβέρνηση της Ιταλίας αποφάσισε να “παγώσει” όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα, λόγω των διαρκώς αυξανόμενων κρουσμάτων του κορωνοϊού. Αυτή η απόφαση αναμένεται να έχει σημαντική επίδραση στο στοίχημα και το gaming της χώρας, όπως σημειώνουν οι παρατηρητές της βιομηχανίας, με την έκτασή της να είναι ακόμη αβέβαιη.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μέτρα που λήφθηκαν από την Τρίτη 10 Μαρτίου ορίζουν ότι όλα τα επίγεια πρακτορεία στοιχήματος και τα καταστήματα με live παιχνίδια και μπίνγκο θα είναι κλειστά ως τις 3 Απριλίου, όπως και οι κινηματογράφοι, τα θέατρα, τα γυμναστήρια και τα μεγάλα κέντρα διασκέδασης.

Επιπλέον, υπάρχει αναστολή και σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως οι γάμοι και οι κηδείες και πιο συγκεκριμένα σταματά η δράση στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, την Serie A. Η κυβέρνηση μάλιστα συνέστησε στους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ολικό κλείσιμο της στοιχηματικής και της gaming βιομηχανίας, σύμφωνα με τον Αλέσιο Κρισαντέμι της Gioconews.it. Ο ίδιος τόνισε πως παιχνιδομηχανές που είναι τοποθετημένες σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και καφετέριες θα παραμείνουν ενεργές.

Αυτές οι εγκαταστάσεις θα έχουν αυστηρά ωράρια, από τις 6 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Ωστόσο, υπήρχαν αμφιβολίες για το αν τέτοιες εγκαταστάσεις θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτές για το κοινό.

Αν και δεν θεωρούνται αίθουσες παιχνιδιού, διαθέτουν παιχνιδομηχανές, στις οποίες θα μαζευτεί κόσμος και πιθανώς τις επόμενες μέρες να αποφασιστεί να κλείσουν και αυτές.

Επίσης μερικά πριβε κλαμπ με παιχνιδομηχανές παραμένουν ανοιχτά, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν.

Ο αντίκτυπος του κορωνοϊού και των προληπτικών μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση της Ιταλίας δεν έχει ακόμη φανεί, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα αποτελέσει πισωγύρισμα στην ανάπτυξη και της στοιχηματικής και gaming βιομηχανίας.

Όλα τα πρακτορεία της Snaitech έχουν κλείσει, αλλά η Playtech δήλωσε πως ελπίζει ότι οι διαδικτυακές πλατφόρμες θα καλύψουν τα κενά.

Μετά τα πρώτα μέτρα που πάρθηκαν για τον κορωνοϊό στις 23 Φλεβάρη, ο στοιχηματικός τζίρος αυξήθηκε κατά 13.9% στις διαδικτυακές πλατφόρμες στοιχήματος. Μία αυξητική τάση που αναμένεται να διατηρηθεί και όλο τον Μάρτιο.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ