Ιταλία: Αισιοδοξία για επιστροφή στη δράση

Ανανεώθηκε:
σεριε α επανεναρξη

Κλίμα αισιοδοξίας στην Ιταλία για επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Αθλητισμού, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να δώσει έγκριση για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Σε περίπτωση επιστροφής στη δράση, τις κορυφαίες αποδόσεις για τους αγώνες της Serie A τις βρίσκουμε στην bet365

Μάλιστα ο Σπανταφόρα έκανε στροφή 180 μοιρών μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, στις οποίες είπε ότι οι ομάδες θα πρέπει να προετοιμάζονται για οριστική διακοπή.

Σήμερα, ο Υπουργός Αθλητισμού υποστήριξε ότι μπορεί να βρεθεί λύση σχετικά με τα ιατρικά πρωτόκολλα σε συνεργασία της αρμόδιας επιστημονικής επιτροπής και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σε διαφορετική περίπτωση η κυβέρνηση θα αποφασίσει, για λόγους έκτακτης υγειονομικής ανάγκης, τη διακοπή του πρωταθλήματος, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις, ώστε η ζημιά για τον κόσμο του ποδοσφαίρου να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη», συμπλήρωσε ο Υπουργός.

Επίσης, ο Σπανταφόρα κάλεσε τις ομάδες της Serie A να σταματήσουν τις μεταξύ τους διαμάχες και να δημιουργήσουν μια εικόνα ενότητας, τονίζοντας ότι η απόφαση για τη συνέχιση ή την οριστική διακοπή της σεζόν αφορά αποκλειστικά την κυβέρνηση της χώρας.