Ισπανία: Μόνο τα ξημερώματα οι διαφημίσεις των στοιχηματικών

Ανανεώθηκε:
Ισπανία στοίχημα

Οι στοιχηματικές διαφημίσεις στη Ισπανία θα επιτρέπονται μόνο τα ξημερώματα, από τη 1 ως τις 5 το βράδυ! Αυτές είναι οι νέες προτάσεις που προωθούνται από την κυβέρνηση της χώρας. Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους ισπανικούς αγώνες θα βρείτε στον Stoiximan.

Αυτό το νέο μέτρο είναι επακόλουθο από τις ρυθμίσεις που ξεκίνησαν στην ιβηρική χώρα στο τέλος του 2019.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Υπουργός Αλμπέρτο Γκαρθόν συναντήθηκε με ανθρώπους της igaming βιομηχανίας της χώρας. Αντιπρόσωποι της JDigital και της CeJuego ήταν παρόντες. Σε αυτή τη συνάντηση, μίλησαν για τα σχέδια της κυβέρνησης για το online και επίγειο στοίχημα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, υπήρξε μία αρχική πρόταση, η οποία περιλαμβάνει περιορισμούς για τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις. Θα επιτρέπονται, αλλά μόνο για τέσσερις ώρες κάθε μέρα, ξεκινώντας από τη 1 τα ξημερώματα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημειωτέον για τους affiliates, θα υπάρξουν και περιορισμοί για τις διαδικτυακές διαφημίσεις. Ωστόσο, λεπτομέρειες από αυτούς τους περιορισμούς δεν αποκαλύφθηκαν, μέχρι να οριστικοποιηθεί το πλάνο. Αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Διευθυντής της JDigital Μικέλ Λόπεθ ντε Τόρε ήταν παρών στις συζητήσεις. Έπειτα, εξέδωσε δελτίο τύπου δηλώνοντας ότι πήρε θετικά μηνύματα από τη συνάντηση της Πέμπτης. Ωστόσο, περιμένει ακόμη την τελική πρόταση για να βγάλει οριστικά συμπεράσματα.

Ο Λόπεθ προειδοποίησε για τους κινδύνους υπερβολικών ρυθμίσεων, αναφερόμενος στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η αντίστοιχη επιτροπή δεν κατάφερε να μειώσει τον αριθμό των διαδικτυακών παικτών. Επιπλέον, οι παίκτες έχουν στραφεί σε παράνομες στοιχηματικές.

Στην ανακοίνωσή του ο Λόπεθ ισχυρίστηκε ότι η Ισπανία είναι μία από τις χώρες με το μικρότερο πρόβλημα στοιχηματικού εθισμού στην Ευρώπη. Ζήτησε από την κυβέρνηση να παρουσιάσει ένα δίκαιο και αναλογικό ρυθμιστικό πλαίσιο για το online παιχνίδι στην Ισπανία.

Τον προηγούμενο μήνα, μία ανεξάρτητη υπηρεσία για τα δικαιώματα των καταναλωτών ζήτησε απαγόρευση των πιστωτικών καρτών για στοίχημα. Αυτό θα είναι ένα παρόμοιο πλαίσιο με αυτό που έρχεται τον Απρίλιο στη Μεγάλη Βρετανία.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ