Η novibet είναι ο νέος Mέγας Χορηγός της ιστορικής βραζιλιάνικης ομάδας Fortaleza!

Ανανεώθηκε:
νοβιμπετ φορταλεζα

Η πρώτη 100% ελληνικών συμφερόντων ελληνική Gametech εταιρεία με παρουσία στη Λατινική Αμερική 

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2023 – Η novibet ανακοίνωσε τη δυναμική της επέκταση στην αγορά της Βραζιλίας και γίνεται η πρώτη 100% ελληνικών συμφερόντων Gametech εταιρεία που εισέρχεται στη χώρα. Παράλληλα, είναι πλέον ο Μέγας Χορηγός της ιστορικής βραζιλιάνικης ομάδας “Fortaleza EC”, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σε μία ξεχωριστή συνέντευξη τύπου. 

Η novibet, που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη από το 2010, τώρα εδραιώνει την παρουσία της στη Βραζιλία με τη συνεργασία της με μια από τις πιο σημαντικές ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας: «Με την πλούσια ιστορία της στον αθλητισμό και την αναγνωρισμένη φήμη της στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η Βραζιλία είναι για εμάς μια πολύ στρατηγική αγορά. Παράλληλα με την έναρξη της δρατηριοποίησής μας στην χώρα, είμαστε πολύ περήφανοι που γινόμαστε μέγας χορηγός της Fortaleza ΕC, μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες στη Βραζιλία. Μέσα από συνεργασίες όπως αυτή με την Fortaleza EC γινόμαστε μέρος της αθλητικής κουλτούρας και στη Βραζιλία, με στόχο να αναδειχθούμε σε έναν από τους βασικότερους υποστηρικτές του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο», σημειώνει ο κ. Ροδόλφος Οντόνι εκ μέρους της novibet.

Για τον πρόεδρο της Fortaleza, Marcelo Paz, η συνεργασία ήρθε στην καταλληλότερη στιγμή για τον σύλλογο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή τη συνεργασία, γιατί μας δείχνει ότι η Fortaleza είναι ένας σύλλογος που προσελκύει μεγάλα brands όπως η novibet. Είναι μια χορηγία που θα μας βοηθήσει άμεσα στην καθημερινότητά μας, καθώς οι στόχοι μας για τις επόμενες σεζόν είναι πολύ συγκεκριμένοι και η novibet  με αυτή την χορηγία έρχεται να υποστηρίξει και να βελτιώσει την απόδοσή μας.” 

Η novibet επενδύει στην ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής και ανανεώνει συνεχώς την εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρει ώστε να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της  παγκοσμίως, σε κάθε νέα αγορά στην οποία εισέρχεται. Με ένα δυναμικό πλάνο επέκτασης, το ελληνικό Gametech brand της novibet που δραστηριοποιείται ήδη σε Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Μάλτα και Μεξικό, φτάνει τώρα και στη Βραζιλία για να εδραιώσει την  ισχυρή του παρουσία στη Λατινική Αμερική, ενώ ακολουθούν άμεσα και άλλες χώρες της ευρύτερης περιοχής. 

νοβιμπετ φορταλεζα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.Tags: