Η William Hill κλείνει 119 καταστήματα, εξοφλεί 24.5 εκ. λίρες σε άδειες

Ανανεώθηκε:
stoixima william hill

Η William Hill είναι έτοιμη να κλείσει 119 καταστήματα για στοίχημα, όπως τα κέρδη “βούτηξαν” για τη στοιχηματική εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωστόσο, η εταιρεία αναμένεται να εξοφλήσει 24.5 εκατομμύρια λίρες σε κονδύλια αδειών προς την κυβέρνηση, μετά από μία, όπως την περιέγραψαν, “δυνατή ανάκαμψη” τις τελευταίες εβδομάδες από τότε που επέστρεψαν τα δημοφιλή αθλήματα και επαναλειτούργησαν τα επίγεια καταστήματα.

Αποκαλύπτοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2020, η William Hill δήλωσε ότι τα καθαρά της έσοδα μειώθηκαν κατά 32%, στα 554.4 εκ. λίρες, ενώ το προσαρμοσμένο επιχειρησιακό κέρδος μειώθηκε κατά 85% στα 11.4 εκ. λίρες.

Πέρσι η William Hill έκλεισε 713 καταστήματα σε απάντηση του οικονομικού πλήγματος από την καταστολή της κυβέρνησης στα FOBTs.

Τα πρακτορεία της γνωστής στοιχηματικής είχαν τη δυνατότητα να επαναλειτουργήσουν μετά την καραντίνα στις 15 Ιουνίου και η επιχείρηση ανακοίνωσε αμετάβλητα κέρδη κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων της περιόδου, όπως τα πρακτορεία ξεκίνησαν να δέχονται και πάλι στοιχήματα.

Ωστόσο, η στοιχηματική δήλωσε ότι δεν περίμενε το ποδόσφαιρο να επιστρέψει στα προ κορωνοϊού επίπεδα σε μακροχρόνιο ορίζοντα και 199 πρακτορεία θα παραμείνουν κλειστά, με την πλειοψηφία των εργαζομένων που έμειναν δίχως απασχόληση εκείνο το διάστημα να επανενεργοποιούνται εντός της επιχείρησης. Λιγότεροι από 20 υπάλληλοι επηρεάστηκαν από αυτή την κατάσταση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ούλρικ Μπένγκτσον δήλωσε ότι ήταν ενθουσιασμένος με την απόδοση της εταιρείας.

Πρόσθεσε: “Η ομάδα μας απέδωσε εκπληκτικά, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον και συνάμα τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τις συνεχιζόμενες προσπάθειές τους”

Ο Μπένγκτσον είπε ότι η William Hill ανέκαμψε μετά την καραντίνα, ενώ υπήρξε καλή απόδοση σε κομμάτια του πρώτου μισού του 2020.

“Το πρόγραμμα αδειών προσέφερε την κατάλληλη υποστήριξη και σήμανε ότι μπορούμε να προστατεύσουμε τις δουλειές των 7,000 Βρετανών εργαζομένων μας. Επομένως, δεδομένης της δύναμης της ανάκαμψής μας μετά την καραντίνα, αποφασίσαμε να εξοφλήσουμε τα ταμεία αδειών”

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ