Η Betsson μπαίνει στην αγορά της Κένυας

Ανανεώθηκε:
Betsson Κένυα

Ο όμιλος Betsson επιβεβαίωσε τα πλάνα του για επέκταση των δραστηριοτήτων του στην στοιχηματική αγορά της Κένυας, μετά από τη δέσμευση συνεργασίας με την Bet High Ltd.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ΜΜΕ στην Κένυα πρόσφατα δημοσίευσαν ότι η Σκανδιναβική θυγατρική στοιχηματική Betsafe ονομάστηκε ως ο νέος χορηγός στις φανέλες των ποδοσφαιρικών συλλόγων AFC Leopards και Gor Mahia. Η Betsson, εκ των κορυφαίων ιστοσελίδων για στοίχημα στον πλανήτη, έχει ήδη εδραιώσει την παρουσία της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με πολλές online άδειες και πλέον είναι ώρα για ένα νέο κεφάλαιο.

Η Betsafe δεν έχει ακόμη καταχωρήσει την άδειά της στην αρμόδια επιτροπή της Κένυας (BCLB). Η Betsson ωστόσο ανακοίνωσε ότι η Betsafe Κένυας θα λανσαριστεί μέσω της Bet High, μία νέα ιδιόκτητη θυγατρική που θα διαχειρίζεται όλες της άδειες της Betsafe για live καζίνο και στοίχημα.

Ο όμιλος Betsson έδωσε άδεια στην Bet High ώστε να λειτουργήσει στην Κένυα υπό τις “Betsafe επιχειρήσεις”. Οι διαχειριστές θα έχουν την ευθύνη για τις υπηρεσίες και τη διαχείριση όλων των Betsafe Kenya καθημερινές λειτουργίες, όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η τοπική αγορά και το management.

O συνεργατης και σύμβουλος δημοσίων σχέσεων της Betsafe, Τομ Μπουάνα δήλωσε ότι η #1 προτεραιότητα της στοιχηματικής, όταν μπει στην αγορά της Κένυας, είναι να στηρίξει το ποδόσφαιρο της χώρας. Ο Μπουάνα πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να προσφέρει στους φιλάθλους των ομάδων ενθουσιασμό και πιο έντονη ενασχόληση στο εγγύς μέλλον.

Η Betsson θα χρηματοδοτήσει την όλη επιχείρηση, προσφέροντας στην Bet High την τεχνική υποστήριξη και τις τεχνολογικές πλατφόρμες. Τα ΜΜΕ της Κένυας σχολίασαν με εγκωμιαστικά σχόλια τη χορηγία της Betsson στους δύο ποδοσφαιρικούς συλλόγους του Ναϊρόμπι.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ