Για δικαίωση στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια κάνει λόγο η ΚΟΠ

Ανανεώθηκε:
ποδοσφαιρο στοιχημα νεα ειδησεις
Photo Credits: IMAGO / ABACAPRESS

H Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προχώρησε σε ανακοίνωση για την υπόθεση με στημένα παιχνίδια και τις κατηγορίες για απόκρυψη εκθέσεων για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code UEFA
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικότερα, κάνει λόγο για δικαίωσή της από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Η οποία ανέφερε πως οι συγκεκριμένοι φάκελοι είχαν παραδοθεί άμεσα από την ΚΟΠ στις αρμόδιες αρχές για διερεύνηση.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΟΠ αναλυτικά:

“Σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού δικαιώνει την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και ανατρέπει τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και τη λάσπη σε βάρος της Ομοσπονδίας ότι δήθεν κύκλωμα ΚΟΠ και UEFA απέκρυπτε εκθέσεις για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα που στέλνονταν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Στη σημερινή ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Διευκρινίζεται ότι όλοι οι κόκκινοι φάκελοι είχαν παραδοθεί άμεσα κατά τον ουσιώδη χρόνο από την ΚΟΠ προς διερεύνηση στις αστυνομικές αρχές».

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία στις 25 Μαΐου 2023 είχε κάνει αναφορά σε σκοπιμότητες και αλλότρια συμφέροντα χαρακτηρίζοντας προσβλητικές τις σχετικές αναφορές και ισχυρισμούς, κάτι που έρχεται σήμερα η ίδια η Επιτροπή Δεοντολογίας να επιβεβαιώσει.

Αναμένουμε από όλους όσοι με αλλότρια κίνητρα διέσυραν μέσω των ΜΜΕ αλλά και ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και το Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα, να έχουν τουλάχιστον την ευθιξία να απολογηθούν.

Αναμένουμε επίσης από εκείνα τα MME που με ιδιαίτερο ζήλο ασχολούνταν με τους ανυπόστατους όπως αποδείχτηκε από την έρευνα ισχυρισμούς και σε αρκετές περιπτώσεις τους υιοθετούσαν, να προβάλουν με τον ίδιο τρόπο και τη σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας τους Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία, η ΚΟΠ ουδέποτε απέκρυψε φακέλους.

Οφείλουν επίσης να απολογηθούν στο φίλαθλο κοινό για τη συμμετοχή τους (εσκεμμένα ή άθελα τους) στην οργανωμένη προσπάθεια διασυρμού του αθλήματος και της Ομοσπονδίας.

Οι προσβολές σε βάρος του ποδοσφαίρου, της ΚΟΠ, της ηγεσίας της, της Διεύθυνσης και του προσωπικού ήταν άνευ προηγούμενου.

Η ΚΟΠ επιφυλάσσεται για όλα τα νόμιμα δικαιώματα της έναντι όλων όσων με συκοφαντίες και λίβελλους προσπάθησαν να πλήξουν το κύρος της του Κυπριακού ποδοσφαίρου και της ίδιας της Ομοσπονδίας.

Αυτή ήταν άλλωστε και η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ στις 13 περασμένου Ιουνίου όταν παρουσιάστηκαν στοιχεία και λεπτομέρειες που αποδεικνύαν το αβάσιμο των καταγγελιών και παράλληλα αναλύθηκαν οι λόγοι που οδηγήσαν την Ομοσπονδία να μην εμπλακεί σε δημόσιο διάλογο, στη μηδενιστική και προκλητική επίθεση που δεχόταν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας επιφυλάσσει τα δικαιώματά του να κινηθεί νομικά προς κάθε κατεύθυνση για προστασία της αξιοπιστίας και της αξιοπρέπειας του Κυπριακού ποδοσφαίρου και της Ομοσπονδίας”.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code UEFA
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ