Γερμανία: Άνοδος 21% στο στοιχηματικό τζίρο για το 2019!

Ανανεώθηκε:
germania stoixima

Οι φίλαθλοι στη Γερμανία το 2019 πόνταραν 21% περισσότερο απ’ ότι το 2018, όπως αποκάλυψαν νέες στατιστικές. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία ο συνολικός τζίρος του στοιχήματος στη χώρα έφτασε τα 9.3 δισεκατομμύρια ευρώ! Για κορυφαίες αποδόσεις στους αγώνες της Bundesliga επισκεπτείτε τον Stoiximan.

Η DSWV, η επιτροπή για το στοίχημα στη Γερμανία, μοίρασε αυτά τα στοιχεία μέσα στην εβδομάδα, τα οποία παρατέθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας.

Εντυπωσιακή άνοδος

Μετά τη δημοσίευση των στατιστικών του περασμένου έτους, η DSWV τα επιδοκίμασε ως εντυπωσιακά. Και αυτό διότι μέσα στο 2019 δεν διεξήχθη κανένα μεγάλο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου. Το Μουντιάλ διεξήχθη ένα χρόνο νωρίτερα, με την εθνική ομάδας της χώρας να αποκλείεται νωρίς.

Επίσης, δημοσιεύτηκαν και οι στατιστικές με τη φορολόγηση του στοιχήματος για το 2019. Συνολικά, 500 εκατομμύρια ευρώ αποκόμισε το κράτος από το στοίχημα για το περασμένο έτος!

Ο Ματίας Νταμς, πρόεδρος της DSWV μοιράστηκε τις απόψεις του: “Το αθλητικό στοίχημα έχει εξελιχθεί πλέον σε κεντρικό θέμα στην κοινωνία της Γερμανίας και έχει γίνει μία αγαπημένη ψυχαγωγική συνήθεια των πολιτών. Η κοινωνία επωφελείται, αφού πέρσι οι πάροχοι στοιχήματος πλήρωσαν περίπου μισό δισεκατομμύριο ευρώ σε φόρους”

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εν μέσω αλλαγών

Τα 16 κρατίδια της Γερμανίας είναι σε διαδικασία συσκέψεων σχετικά με το πως θα πορευτούν στο μέλλον, με έναν ενοποιημένο νόμο για το στοίχημα και το gaming. Οι στοιχηματικές εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη λειτουργία τους και σε κάθετη παραγωγή.

Αυτή τη στιγμή 45 διαχειριστές περιμένουν έγκρισεις για άδειες λειτουργίας στη χώρα. Οι πρώτες αναμένεται να δοθούν μέσα στην Άνοιξη.

Το αποτέλεσμα των συζητήσεων ως τώρα είναι ανάμικτο και οι απόψεις διαφέρουν. Τα affiliate sites αναμένεται να έχουν πρόβλημα σε περίπτωση που περάσει ο State Treaty νόμος. Οι περισσότεροι παίκτες παίζουν live, αλλά οι διαφημίσεις αναμένεται να απαγορευτούν κατά τη διάρκεια των αγώνων, αν περάσει ο συγκεκριμένος νόμος. Επίσης, οι παίκτες θα έχουν όριο στα πονταρίσματά τους, 1000€ για όλες τις εταιρείες.

Οι απαγορεύσεις που αναμένεται να φέρει ο νέος νόμος υπάρχει ανησυχία ότι μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Τα affiliate sites παίζουν σημαντικό ρόλο στο να καθοδηγούν τους παίκτες σε νόμιμες και ασφαλείς στοιχηματικές πλατφόρμες. Σε περίπτωση που τα affiliates δεν θα έχουν την ίδια απήχηση, οι παίκτες θα οδηγηθούν σε παράνομες στοιχηματικές.