Έρευνα: Οι άνδρες που αγωνίζονται σε ομαδικά αθλήματα έχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξουν στοίχημα

Ανανεώθηκε:
στοιχημα τυχερα παιχνιδια νεα ειδησεις

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Ιρλανδία, νεαροί άνδρες ηλικίας 17 έως 20 χρονών που παίζουν κάποιο ομαδικό άθλημα έχουν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να παίξουν στοίχημα ή τυχερά παιχνίδια σε τακτική βάση.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές από το Ινστιτούτο Οικονομικών και Κοινωνικών Ερευνών και την Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης βρήκε μια σημαντική συσχέτιση μεταξύ της συμμετοχής σε ομαδικά αθλήματα και του στοιχήματος μεταξύ των νεαρών ανδρών. Σύμφωνα με την έρευνα 1 στους 10 νεαρούς ενήλικες που παίζουν ομαδικά αθλήματα στην Ιρλανδία παίζει στοίχημα ή διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια μέχρι την ηλικία των 20 ετών. Τα ευρήματα αναφέρουν ότι αυτή η τάση των νεαρών ανδρών που παίζουν ομαδικά αθλήματα να στοιχηματίζουν δεν εξαρτάται από παράγοντες όπως η εκπαίδευση, το οικογενειακό τους υπόβαθρου και η εργασιακή τους κατάσταση.

Αντίθετα, η έρευνα δεν έδειξε το ίδιο και για τις γυναίκες, καθώς όσες αγωνίζονται σε ομαδικά αθλήματα δεν παίζουν στοίχημα ή διαδικτυακά παιχνίδια. Η έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι τα επίπεδα του διαδικτυακού τζόγου σχεδόν τετραπλασιάστηκαν σε διάστημα τριών ετών από 2,6% των 17χρονων σε 9,3% όταν τα ίδια άτομα έφτασαν τα 20 έτη.

Το ποσοστό των ανδρών ηλικίας 20 ετών που παίζουν στο διαδίκτυο αγγίζει το 15,8% και είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από το ποσοστό των γυναικών που είναι 2,9%. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 7,2% όλων των 20χρονων θεωρούνται κανονικοί παίκτες, καθώς τοποθετούν στοιχήματα τουλάχιστον μία φορά το μήνα.


👉 Στο Betarades.gr, το Νο1 site για το παμε στοιχημα βρίσκεις καθημερινά:

✍️ Προγνωστικά στοιχήματος
⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τένις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι ΟΠΑΠ
🥇 Στοιχηματικές εταιρίες
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση