Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το GUKPT main event του Λονδίνου!

Ανανεώθηκε:
πόκερ χαρτιά

Όταν το Main Event του GUKPT στο Λονδίνο ξεκίνησε, δεν υπήρχε μεγάλη δημοσιότητα για το τουρνουά, με buy in 1,350 λιρών. Παρότι η Βρετανική “στάση” για πόκερ ήταν πάντα ένα πολύ δημοφιλές τουρ με πολλούς ήμι-μόνιμους πάικτες και αρκετούς ημί-επαγγελματίες, όπως και αρκετούς επαγγελματίες παίκτες πόκερ, οι 500,000 λίρες prize pool του φετινού event δεν κέντρισε το ενδιαφέρον.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 379 συμμετοχές σύνολο, το Main Event ξεπέρασε το στάνταρ prize pool κατά 11,650 λίρες. Όταν ξεκίνησε η κάλυψη της τελευταίας ημέρας, μόλις 17 παίκτες απέμειναν, συμπεριλαμβανομένων μερικών μεγάλων ονομάτων και πολλών παικτών που ακολουθούν το “σπορ” για ψυχαγωγία, οι οποίοι κυνηγούσαν το εξαψήφιο κέρδος.

Ένας από τους εναπομείναντες παίκτες ήταν η Βικτόρια ΚόρενΜίτσελ. Η Κόρεν – Μίτσελ, που είναι η μοναδική που έχει κατακτήσει δύο τίτλους EPT Main Event και είναι σύζυγος του γνωστού κωμικού ηθοποιού Ντέιβιντ Μίτσελ,  έφτασε στην τελευταία ημέρα και εντέλει στο τελικό τραπέζι. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία η Κόρεν – Μίτσελ ανήρτησε στο Twitter την προσπάθειά της να κατακτήσει το τουρνουά.

Η Κόρεν – Μίτσελ, που πλέον είναι μητέρα και δεν έχει τον ίδιο χρόνο για να συμμετέχει σε τουρνουά πόκερ, παρότι τερμάτισε τελικά στην 5η θέση μαγνήτισε το κοινό των social media με την πορεία της και τράβηξε τα βλέμματα στο event. Το κοινό ασχολούταν περισσότερο με αυτή παρά με τον μετέπειτα νικητή της διοργάνωσης Αρτάν Ντεντούσα. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και το 2017 όταν ο Άαρον Πολ, γνωστός από το ρόλο του στο Breaking Bad, είχε βρεθεί βαθιά στο PokerStars Caribbean Adventure, με το κοινό να ασχολείται περισσότερο με το γνωστό ηθοποιό παρά με τη δράση στα τραπέζια του τουρνουά.

Έτσι αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά το πόσο μπορεί να βοηθήσει την εξάπλωση του πόκερ ένας celebrity. Μία τέτοια πορεία βαθιά σε ένα τουρνουά βοηθά τα μέγιστα στη δημοφιλία των διοργανώσεων.

Το πόκερ είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για όσους το γνωρίζουν και παίζουν συχνά. Αλλά είναι υπέροχο όταν τα νέα του παιχνιδιού εξαπλώνονται σε μεγαλύτερο κοινό με τη βοήθεια ενός διάσημου προσώπου.

Το GUKPT Main Event θα πρέπει να θεωρείται από μόνο του ως ένα από τα καλύτερα event της χρονιάς, αλλά η συμμετοχή της Κόρεν – Μίτσελ του ανέβασε τις μετοχές, έστω κι αν ο πρωταθλητής ήταν άλλος.

Η κατάτακη του τελικού τραπεζιού στο GUKPT Main Event:

  1. Αρτάν Ντεντούσα 137,430 λίρες
  2. Μπεν Γουίνσορ 91,270 λίρες
  3. Πατρίς Μπραντ 55,670 λίρες
  4. Μο 35,110 λίρες
  5. Βικτόρια Κόρεν – Μίτσελ 23,570 λίρες
  6. Ντέμιαν Μπελ 17,050 λίρες
  7. Τζακ Ο’Νιλ 13,040 λίρες
  8. Όλιβερ Μπίθελ 11,030 λίρες
To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ